1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Фирма Хера Агро ЕООД спечели трактор MF5610 в томболата на Фермер 2000

Фирма Хера Агро ЕООД спечели трактор MF5610 в томболата на Фермер 2000

Печелившият номер беше изтеглен от Фредерик Моро, търговски мениджър в Massey Ferguson

Навръх Ивановден в офиса на Фермер 2000 се състоя тегленето на годишната томбола, в която участваха 70 фирми, клиенти на компанията. Наградата е изключително атрактивния трактор MF5610, който се отличава със своята ненадмината функционалност.  

Печелившият номер 33 беше изтеглен от Фредерик Моро, търговски мениджър в Massey Ferguson, който пристигна от Париж специално за събитието.

Фирма Хера Агро ЕООД е един от големите клиенти на Фермер 2000. Развива земеделска дейност в Южна България, в районите на Елхово и Първомай. Обработва над 70 хил. дка земя. В агропарка й има над 13 трактори с марката Massey Ferguson.

Тракторът MF5610, който фирмата спечели, е с нов 3-цилиндров двигател с обем 3,3 л и се отличава със своята ненадмината функционалност – силно скосена предна част за отлична видимост и просторна панорамна кабина. Тракторите от тази серия покриват мощностниа диапазон от 85-130 к.с., като новите модели с мощност над 105 к.с. се оборудват с високоефективни 4-цилиндрови двигатели от последно поколение. Те са подходящи както за тежки полеви обработки, така и да посрещнат всекидневните нужди на едно стопанство. Тези трактори могат да бъде оборудвани с наложилите се като най-успешните на пазара трансмисии DYNA 4 и DYNA 6, като те са специално оптимизирани за тази серия.

 „България е много важен пазар за Massey Ferguson. С партньорството на Фермер 2000 ние възнамеряваме да увеличим продажбите във вашата страна. Ключът към нашия успех е отличното качество на машините и на сервиза. На всички пазари в Европа ние сме увеличили нашия пазарен дял през 2013 г.“, заяви Фредерик Моро.

Вижте видео...

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.