1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Фирма Оптиком организира „Майски вечери“ от 15 май до 5 юни

Фирма Оптиком организира „Майски вечери“ от 15 май до 5 юни

Първа копка на нов търговско-сервизен център на компанията ще бъде направена в Монтана

В рамките на серия мероприятия „Майски вечери” в цялата страна Оптиком ООД на 15.05.2014 г. от 16:00 ч. заедно с кмета на Монтана г-н Златко Живков ще направи първа копка на новия си търговско-сервизен център, който ще бъде изграден на собствен парцел, обособена част на територията на Технологичен парк Монтана.

Старозагорската фирма е сред лидерите в търговията със земеделска техника, сервиз и резервни части в страната, има собствени центрове в Стара Загора, Добрич, Плевен, Павликени, Разград, Пловдив, Карнобат. Търговското представителство на Оптиком с ръководител Алексей Върбанов развива дейност в Монтана и региона от 3 години и има многобройни клиенти земеделски производители в Северозападна България.

Оптиком ООД, лидер в търговията със земеделска техника – трактори LANDINI и McCORMICK, товарачи и трактори JCB, зърнокомбайни LAVERDA, сеялки MONOSEM, торачки SULKY, плугове OVLAC, разнообразен прикачен инвентар, сервизно обслужване и резервни части, ще започне изграждане на новия си търговско-сервизен център на терен с площ от 7404 кв. м в рамките на Технологичен парк Монтана, с търговски, сервизни и административни помещения и съвременно оборудване.

Агроцентърът ще разполага с 1000 кв. м разгъната застроена площ. Инвестицията се очаква да достигне 1,5 млн. лв. и ще осигури работни места за 10 служители, както и пълноценно обслужване на земеделските производители от Северозападна България в комфортни условия с всички удобства и съвременна диагностична и сервизна апаратура, складово оборудване, зала за обучения и шоурум с голямо разнообразие високоефективна земеделска техника, инвентар и резервни части.

От 15 май до 5 юни под мотото „Майски вечери при Оптиком: Отворени врати в нашите бази – близо до вас” фирмата ще проведе серия вечерни събития в центровете си в Монтана, Плевен, Пловдив, Стара Загора, Разград и Добрич, като ще даде възможност на фермерите от цялата страна да участват в игри с големи отстъпки за налични машини, в томболи с награди, да се консултират на място с експерт за ПРСР 2014-2012 и да видят базите и екипите на фирмата, които в последните няколко години значително се увеличиха и разшириха своето покритие.

В майската вечер на 15.05.2014 в базата на Оптиком в Монтана фермерите от района ще могат да проверят късмета си в играта „Играй и спечели”, като получат шанс да купят машини на промоционални цени, валидни за събитието, или още по-изгодно ако изтеглят талон с допълнителна отстъпка до 5 000 лв.

Машините за играта в Монтана ще бъдат:
товарач JCB 531-70 Agri;
трактори Landini Powerfarm 100 и Landini Landpower 165;
12-редова сеялка Monosem NX2 Wingfold;
сеялки Maschio Pinta 500 Plus и S Maria;
поливна машина Irriland Compacta;
обръщателен плуг Ovlac SF 4+1;
брана Maschio UFO;
тороразпръсквачки Sulky X40 Vision WPB и DPX 24;
практична кола (UTV) JCB Workmax 800D;
култиватор Zamidis Vibro и
трактор Armatrac 804.

Освен възможност за изгодни покупки на нова агротехника гостите на Оптиком ще участват в томбола с награди, осигурени от Кооперация „Китка” в чест на 20-годишния й юбилей. 20 късметлии ще получат ваучeри за 20% отстъпка за консумативи и резервни части на стойност до 20 хил. лв. в срок до 20 дни от всички магазини на фирмата в страната.

По подобен начин ще протекат и следващите майски вечери, но навсякъде машините с промоционални цени ще са различни – така фермерите ще могат да посетят и повече от едно събитие, ако искат да изпробват късмета си за нужната им техника. Информация ще се публикува периодично на www.opticom-bg.com.

Вижте програмата на  „Майски вечери” в рубрика Прояви на портала...

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.