1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Фирма ЗЛАТЕКС открива нов търговско-сервизен център в град Добрич

Фирма ЗЛАТЕКС открива нов търговско-сервизен център в град Добрич

Той е с изключителна функционалност и модерен дизайн

За да е постоянно близо и на разположение на своите клиенти, компания ЗЛАТЕКС инвестира над 2 млн. евро в изграждането на нов търговски и сервизен център в град Добрич. Неговото официално откриване е на 3 април /четвъртък/. Разширяването на търговската и сервизна мрежа на фирмата е само част от общите планирани инвестиции до края на 2015 г., които възлизат на над 15 млн. евро – с още нови обекти в градовете Плевен, Враца, Ямбол и модернизиране на базата в Стара Загора.

Новият обект в гр. Добрич е крачка в посока на повишаване на удовлетвореността и удобството на клиентите на компания ЗЛАТЕКС в региона, развиващ най-интензивното земеделие у нас и за привличане на нови клиенти. Разположен върху площ от над 8 дка, търговско-сервизният център съчетава в себе си изключителната функционалност на бизнес център с офиси и конферентна зала, шоурум, сервизна база и голям склад за части с футуристичната визия на една модерна търговска сграда.

В новия център на ЗЛАТЕКС работят 15 специалисти, които са на разположение на всички клиенти от региона. Те предлагат широка гама услуги – от консултиране за подходяща техника, до експертна сервизна дейност. Всички клиенти могат да бъдат професионално консултирани и да пристъпят към работа с водещите марки селскостопанска техника в световен мащаб: с неоспоримия и многократно доказан шампион по икономия на гориво Fendt, със златния медалист от всички международни изложения Rauch, а и с много други водещи немски производители като Kerner, Krone, Rabe, Hawe и Knoche.

           dobrich_pic1_1_448

Регионът на Североизточна България е традиционен център на българското земеделие и продължава да се развива бързо, а разрастването на компания ЗЛАТЕКС е предпоставка за поддържане на лидерската й позиция и за затвърждаване на стратегическото й присъствие в този район от страната.

Компанията ще продължи да инвестира през цялата 2014 г., като предстои откриването на търговски и сервизни центрове в градовете Плевен и Враца. И трите нови обекта ще заработят, за да посрещнат всеки клиент, които залага на здрава, иновативна и високотехнологична техника.

 Новооткритата обща площ на новите търговски обекти на ЗЛАТЕКС ще е над 25 000 кв. м. Местоположението на всеки един от центровете е внимателно подбрано – както избора на градовете, така и избора на локациите в самите населени места. Защото пътят на българското земеделие е предначертан – да ставаме все по-добри! Модернизацията на българското стопанство е постоянен процес. В тази връзка компания ЗЛАТЕКС отговаря на нарастващите потребности изключително адекватно и бързо, като прави българските стопани успешни и печеливши също като техните западноевропейски колеги.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.