1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Големи отстъпки улесняват изложителите на АГРА 2010

Големи отстъпки улесняват изложителите на АГРА 2010

Целта е да се улесни участието на български и чуждестранни изложители, заради трудностите, които кризата създава на производителите и търговците

Международен панаир Пловдив подготви специален пакет от отстъпки в цените за участие в Международната селскостопанска изложба АГРА 2010, която ще се проведе от 23 до 27 февруари. Целта е да се улесни участието на български и чуждестранни изложители, заради трудностите, които кризата създава на производителите и търговците. Така те ще имат по-добри шансове да се задържат на пазара, защото това е най-големият форум на агробизнеса в Югоизточна Европа.

В зависимост от размера на ангажираната площ в палатите ще се ползва намаление между 8% и 15%. Ако експонатите ще бъдат разположени в откритите зони, то достига до 60%. Това  е особено полезно за фирмите, представящи селскостопанска техника, тъй като тя обичайно се показва на откритите площи. За тях е и още една новост на АГРА 2010. За първи път ще бъде предоставена възможност за демонстрация на машини на специално обособени места и то безвъзмездно.   

Предвидени са и бонуси за лоялни клиенти, които участват в изложбата АГРА през последните няколко години. Те ще получат отстъпки от 10% и 15%. Фермери и фирми, които искат да покажат живи животни, могат да наемат площи на цена от 20 евро за квадратен метър. Международен панаир Пловдив ще предостави на участниците в АГРА 2010 художествено изработена електронна покана, която те ще могат да изпратят до свои партньори, за да се регистрират онлайн. По този начин партньори и клиенти на изложителите ще имат безплатен достъп до изложението. Подготвя се и нов онлайн каталог на фирмите, включени в Международната селскостопанска изложба. Информацията за тях ще бъде достъпна в Интернет в продължение на 12 месеца.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.