1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Грабни предизвикателството с Тайтън Машинъри и CASE CE!

Грабни предизвикателството с Тайтън Машинъри и CASE CE!

Победителите от Родео 2018 край Девня ще участват на Европейското Родео в Париж

Новостите при машините CASE Construction и уменията на операторите бяха демонстрирани на атрактивно родео, организирано в кариера Марциана край Девня.

Баскетбол, голф, построяване на пирамида, пинове – това бяха състезателните игри, в които под жарките лъчи на слънцето участниците премериха сили и възможности. Операторите „яхнаха” комбиниран багер CASE CE 580ST, верижен багер CASE CE CX250D, мини багер CASE CE CX26C и мини челен товарач CASE CE SR210, за покажат прецизността на машините и своите умения.

Най-добри времена в надпреварата показаха Деян Деянов, Шенол Шабанов и Радослав Радославов. И тримата ще се включат в европейското родео на TITAN MACHINERY и CASE CE, което ще се проведе през есента в Париж. Наградите на победителите в кариера Марциана бяха връчени от Филип Цветков, изпълнителен директор на компанията за България.

„За първи път подобно родео се организира в Източна България”, заяви Юлиян Хаджидризов, мениджър строителна техника в TITAN MACHINERY България. „Искаме да обърнем повече внимание на нашите партньори в тази част на страната и да покажем тези прекрасни машини”. Две от машините се представят за първи път в България. Едната е мини багер CASE CE CX26C, с която се проведе играта на баскетбол. Втората премиера е на CASE CE 580ST - изцяло обновена линия и концепция на най-продаваните у нас комбинирани багери.

„Демонстрирахме хирургическа прецизност, бързина и маневреност”, подчерта още Юлиян Хаджидризов. „Щастлив съм, че тук се събраха толкова хора, за да усетят основните концепции на машините Case. Искахме да ги изкараме на различен терен, състезанието да стане по-истинско и по-близко до родеото в Париж.”

Автор: Галина Недкова

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.