1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Интерагри България и New Holland - най-добрата комбинация

Интерагри България и New Holland - най-добрата комбинация

На Бата Агро 2017 са представени технически шедьоври при тракторите, комбайните и строителната техника

С атрактивния си щанд и бранда без конкуренция - Ню Холанд, Интерагри България отново е сред най-успешните участници на БАТА АГРО. Представена беше цялата гама зърнокомбайни, с представители на Серията ТС, на Серията CX 6000, на CX 8000, както и на световните рекордьори от серията CR. Най-новото предложение при комбайните е модел от серията ТС, модел 5.90. Това е 5-сламотръсен комбайн, с двукаскадно очистваща система. Комбайнът е оборудван с най-широкия овършаващ барабан в своя сегмент - 607 мм диаметър.

С актуални предложения излиза Интерагри и при тракторите Ню Холанд. Това е  новата серия Т 5, която се представя на българския пазар за първи път. Серията е разработена в широк диапазон от мощности и скоростни кутии, така че всеки фермер може да избере точния трактор, от който има нужда.

Новости има и при Серията Т 8 където двигателите, с мощност 320 и 435 к.с. са оборудвани с най-новата технология за обработка на изгорелите газове, покривайки европейския стандарт за вредни емисии Tier 4B.

Интерагри България надгради продуктовата си листа, прибавяйки към нея строителната гама машини Ню Холанд. За първи път на тазгодишното издание на БАТА АГРО българската компания представи багер товарачи, мини багери, челни и мини челни товарачи Ню Холанд.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.