1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Интерагри България организира майсторски курс за оператори на комбайн New Holland със сертификат Harvest Master

Интерагри България организира майсторски курс за оператори на комбайн New Holland със сертификат Harvest Master

В края на курса всеки участник ще може свободно да оперира с комбайн New Holland

Интерагри България организира курс за оператори на комбайни, като успешно завършилите ще получат сертификат Harvest Master, придобивайки най-висока квалификация и практически умения, преподадени от най-добрите инженери и практици, обучени от New Holland. Първите две дати за курса ще бъдат проведени в два от сертифицираните ни по програмата за качество на обслужването Top Partner търговско-сервизни комплекси в градовете Русе на 28 – 29 април 2020 г. и Стара Загора на 19 – 20 май 2020 г.

Курсът на обучение включва основни положения в ежедневната работа с комбайна, калибровки, поддръжка и настройки; Сервизиране на машината; Настройки за най-висока производителност, чисто прибиране, минимални загуби; Настройки на хедер; Наклонена камера; Овършаване и сепариране; Почистваща система; Сечка; Кабина и управление; IntelliView; SmartSteer; IntelliSteer; ACS; IntelliCruise; Cruise Control; Intellisensе; Как и защо се ползва kill stall. В края на курса всеки участник ще може свободно да оперира с комбайн New Holland, т.че да постигне максимална ефективност и висока производителност.

Курсът ще бъде проведен целодневно в 2 дни, с нощувка, храна и пълен комплект обучителни материали, включени в цената от 350 лв. За записване и въпроси, свързани с обучението можете да се обръщате към Силвия Божинова, тел. 0877 76 46 47, e-mail: silviya.bozhinova@interagribg.com

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.