1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ С НОВА БРАНД ИДЕНТИЧНОСТ

ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ С НОВА БРАНД ИДЕНТИЧНОСТ

Новата бранд идентичност е израз на един по-модерен, по-гъвкав и по-устойчив подход, който подпомага успешното позициониране на ИНТЕРАГРИ като доставчик на интегрирани решения за земеделието в България

Една от водещите компании за търговия на агротехника в страната, ИНТЕРАГРИ България отпразнува 10 години от основаването си през изминалата година. В отговор на стратегията си за предлагане на повече добавена стойност за своите клиенти, компанията въведе редица нови услуги и специални предложения. Годината бе изпълнена с поредица от събития и новости, събрани на едно място в специално създаден юбилеен сайт 10.interagri.bg

InterAgri-new-logo

За да отбележи тази ключова стъпка в историята си, през 2023 г. ИНТЕРАГРИ промени своето лого, като добави юбилеен елемент, стилизирано 10 и слогъна „УСПЯВАМЕ ЗАЕДНО“, който се превърна в мото, под чийто знак премина цялостната комуникация.

През изминалата година чрез поредица от вътрешни комуникационни активности, ИНТЕРАГРИ въведе и нови „Мисия, визия и ценности“, които комуникира с екипа си, така че да се превърнат в основата, върху която се градят действията на хората, работещи в компанията, в подкрепа на стратегическите й цели като надежден партньор на земеделския бизнес в България. В отговор на комуникационните си усилия по отношение на изграждане на работодателския си бранд, в края на 2023 г. ИНТЕРАГРИ беше удостоена от Career Show с първа награда за „Най-добър работодател в сектор Земеделие“.

InterAgri-new-logo

Новата 2024-та година за ИНТЕРАГРИ България стартира с нова бранд идентичност, която включва промяна на логото, цветовия код и графичното оформление, т. че да отговори пълноценно на позиционирането на кампанията като доставчик на интегрирани решения за земеделието в България, както и на нуждата от дигитално присъствие и повече гъвкавост. Новата бранд идентичност е израз на един по-модерен, по-гъвкав, по-устойчив подход, който налага ИНТЕРАГРИ не само като доставчик на земеделска техника и сервизно обслужване, а компания, която предлага цялостни решения, съобразени с индивидуалните потребности на клиентите.

„Всяка устойчива промяна започва отвътре, затова и ИНТЕРАГРИ стартира промяната на своята идентичност първо в екипа си. През 2023 г. въведохме нашите обновени Мисия, визия и ценности, възприети от екипа ни, така че да въплащават основната ни цел като компания, превърнала се и в наша мисия – да бъдем лидери в предлагането на интегрирани решения за модерно устойчиво земеделие, основаващи се на иновативни технологии и индивидуален подход към потребностите на фермерите в България. Това е нашата движеща сила във всичко, което правим ежедневно. С обновения имидж на лого, цветове и дизайн оформление, ние пренасяме този нов стил на говорене и поведение и извън екипа, като показваме лицето и същността на нашия по-модерен, по-гъвкав и устойчив бранд.“, споделя г-н Даниел Минев, Изпълнителен директор на ИНТЕРАГРИ България.

За повече информация www.interagri.bg

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.