1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. ИНТЕРАГРИ е официалният вносител у нас на марката NEW HOLLAND

ИНТЕРАГРИ е официалният вносител у нас на марката NEW HOLLAND

Компанията осигурява висококачествено сервизно обслужване на техниката

ИНТЕРАГРИ е нова компания, създадена в началото на 2013 г., но с новаторски дух и изпълнена с ентусиазъм. Той се дължи на екипа, който е с дългогодишен опит в обслужването на земеделския отрасъл. Във времена, когато повече от фирмите на пазара се фокусират върху запазване на позициите си, ИНТЕРАГРИ възприе коренно различен подход.

Ние смятаме, че момента винаги е подходящ да направиш крачка напред в правилната посока. Водени от убеждението, че българският фермер и земеделец е надарен с превъзходни възможности – плодородна земя, прекрасен климат, вековни традиции, ИНТЕРАГРИ вижда своя принос в активна помощ към всички фермери, които имат нужда от доказани ефективни и изгодни технически решения.

Компанията е избрана за единствен официален вносител на световноизвестната марка NEW HOLLAND. ИНТЕРАГРИ е оторизирана от NEW HOLLAND да представлява марката на българския пазар не само по отношение на продажбите и дистрибуцията, но и сервизното обслужване. Това е достатъчен атестат за способностите и уменията на ИНТЕРАГРИ и ние сме уверени в нашия общ успех на българския пазар, заявяват от компанията.

Вижте повече информация за фирмата ТУК

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.