1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Истинска история за успеха: 150,000-ият Case IH Magnum трактор бе доставен през юни 2014 г.

Истинска история за успеха: 150,000-ият Case IH Magnum трактор бе доставен през юни 2014 г.

Технологии, водещи в индустрията

Case IH се гордее с повече от 25 години успешна история Magnum / Първоначалният лозунг „Създаваме най-доброто” потвърден от клиентите/ Още по-добра работна среда за оператора и изключителна икономия на гориво характеризират настоящата линия на Magnum.

Преди 26 години първият Magnum показа на света какво може да направи червеният цвят на полето. 150,000 машини по-късно, сегашните модели на този премиум трактор все още вдигат летвата в индустрията. Magnum се използва при някои от най-взискателните и тежки приложения в селското стопанство по света, включително скорошния и много успешен рекорд в България за сеитба на слънчоглед. Той е много повече от мощен, надежден и лесен за употреба трактор. Всеки един Magnum е уникален и с индивидуален избор на опции при поръчка, за да бъде оборудван според желанието на клиента.

„През годините, нашите трактори Magnum създадоха поколение трактори с изключителна производителност, надеждност и издържливост въз основа на нуждите на клиентите”, казва Дан Стюарт, продуктов маркетинг мениджър за трактори за Европа, Близкия Изток и Африка в Case IH. „Днес тракторите Magnum, всеки от които се произвеждат единствено в Расин, Уисконсин, САЩ, предлагат мощност, подобрена среда за оператора и забележителна икономия на гориво и са в съответствие с търсенето на пазара – търсене, което нашите инженери се стремят да удовлетворят”, добавя Стюарт.

Технологии, водещи в индустрията

Тракторите Magnum се славят с репутация за висока надеждност и издържливост, и са изминали дълъг път от началото. „Преди тракторите Magnum са били изцяло механични в операциите, но днес те са базирани на компютър, с високо усъвършенствана система за автоматично водене. Гордеем се от факта, че Magnum винаги е считан за мощен и производителен трактор на полето”, обяснява Стюарт.

„Поставянето на кабината пред задния мост за по-добро управление без да се оказва влияние на видимостта бе нещо ново и иновативно когато трактора излизаше на пазара. Нашите клиенти осъзнаваха, че Case IH е на правилен път още тогава, и ние не се отказваме постоянно да подобряваме нашите трактори въз основа на желанията и нуждите на нашите клиенти”, казва Стюарт.

„Efficient Power” за оптимална производителност

Според нуждите на клиентите, тракторите Magnum се предлагат с Full Powershift трансмисия или безстепенна CVX трансмисия. Magnum включва технологията Efficient Power и Селективна каталитична редукция SCR, за да достави производителност с най-високата икономия на гориво и ниски вредни емисии. В настоящата гама на Magnum има 5 модела с 235 до 340 к.с. с Full Powershift или CVX трансмисия, и 365 к.с. CVX модел на първо място на гамата.

„150,000-ят трактор Magnum наскоро бе произведен и доставен. Клиент е фермерът Джери Форсит от Илинойс, САЩ, който също закупи 100,000-ия Magnum трактор. За нас това е истинско доказателство, че можем да се гордеем с нашия премиум продукт”, каза още Стюарт.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.