1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. JCB представи на Агритехника 2013 нови модели товарачи

JCB представи на Агритехника 2013 нови модели товарачи

На изложението дебютираха и тракторите FASTRAC от серия 4000

JCB представи най-новите си разработки при товарачите. С единствената по рода си подемна сила и страничен вход за достъп, мини и верижните товарачи на компанията са сред най-безопасните и лесни за управление машини в своя клас, подходящи за извършване на различни дейности във ферми и други селскостопански предприятия. Най-новите „широкоплатформени” модели не само че са по-лесни за управление, но са и по-икономични. 

Благодарение на новия високопроизводителен ECOMAX Т4 двигател, има увеличение в икономичността с 9%. В допълнение към него компанията разработи нов въздушен филтър с високопроизводителна активна пречистваща система.

Нов двигател, който демонстрира повишена производителност, отлична икономия на гориво и по-малко вредни емисии без допълнителни сервизни или текущи разходи дебютира на Агритехника в четирите нови компактни колесни товарачи JCB 407 и 409 и TM180 и TM220.  Компанията представи и своите ширококолесни товарачи с нова кабина и ECOMAX T4i дизелов двигател, който е разположен по-назад, за да се освободи по-голямо място за кабината.

Нови попълнения има и при гамата LOADALL, както и при тракторите FASTRAC с представянето на серия 4000. Радикалният нов външен вид с подобрения във всеки аспект на дизайна ще допринесе за по-големи нива на гъвкавост и продуктивност.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.