Кубота събра земеделци край гр. Камено

Сламопреси във фокуса на презентацията


КББГ събра земеделци край град Камено. Акцент в презентацията беше гамата сламопреси от портфолиото на Кубота. Серията включва сламопреси с фиксирана и с варио камера. Управлението става чрез компютър, може да се променя плътността и обема на балата.
„Здравината и прецизната работа открояват сламопресите на Кубота от останалите аналози на българския пазар“, заяви Даниел Петров, дилър за Централна и Южна България. Към сламопресите може да бъде добавена и фолираща машина.

В презентацията се включи стърнищен култиватор. Характерното за него е, че има дискова секция отпред за насичане на масата, работни органи за работа при дълбочина 35 см и тежък валяк. Идеята на конструкцията му е навлизайки в почвата, да вкара въздух и тя да стане по-рохкава, да размеси по-добре растителните остатъци.

„Кубота е емблема за здравина, сигурност и лесно управление“, допълни Даниел Петров, като добави, че дилърската фирма на бранда Кубота в района отчита ръст в продажбите на машини с марката Кубота. В презентацията участваха още 4-корпусен плуг и тороразпръскваща машина на японския бранд.

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.