1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Как да изберете оборудване за преработка, обработка и съхранение на зърно и семена

Как да изберете оборудване за преработка, обработка и съхранение на зърно и семена

Машините на CIMBRIA се отличават с високо качество и ниски разходи

CIMBRIA, Дания, произвежда и доставя ефективни и управляеми технологични линии и оборудване за обработка и съхранение на зърнени култури, като дейността е фокусирана в подобряване на качеството, енергийната ефективност и ефективността на разходите.
Произвежданата пълна гама от машини за обработка на различни семена от зърнено-житни и масладайни култури, тревни и зеленчукови семена, ориз, градински и други семена, успешно работят при различни климатични условия по целия свят.
Проектирането на всяка комплексна доставка е индивидуално и съобразено с идеите и намеренията на всеки клиент.

  • Калибраторите ZS разделят семената по геометрични размери. Имат цилиндрични работни органи, със специално изработени отвори с кръгла или продълговата форма, а скоростта им на въртене и ъгълът на наклон се регулират безстепенно. Единствено с тях Вие можете да получавате различни по брой и вид фракции от различни култури в съответствие с разнообразието на пазарните изисквания. Производителност от 1 до 16 т/ч.

1_500

  • Гравитационните сепаратори GA. Благодарение на конфигурацията на работния плот и безстепенното регулиране на неговите напречен и надлъжен наклон, както и на оборотите на секционния вентилатор и амплитудата на вибрации, се постига пълно разделяне на продукта (семената) по специфично тегло. Получава се една основна фракция от семена с еднакви посевни качества, а на полето – напълно изравнен посев само от високодобивни растения, което е главната предпоставка за получаване на максимален добив от определен хибрид или сорт. Само в резултат от използването на тези машини от CIMBRIA HEID, добивите могат да се увеличават с 10-15%. Производителност – от 0,5 до 15 т/ч.
  • Камъкоотделители TS се използват основно за отстраняване на тежки примеси като камъчета, метални частици и други подобни при сепариране на зърнени продукти, бобови култури, семена за консумация и преработка и други подобни. Производителностите са от 1,5 до 20 т/ч.

dry_stoners_illustration_dry_stoner_gb_gb_585
Посочените машини се произвеждат от CIMBRIA HEID, Австрия и са част от цялата производствена листа, която обхваща всички процеси на следжътвена обработка на зърно, семена и всички други подобни продукти.

Техниката от CIMBRIA е представена в България от фирма АЛМОНД.
Фирмата винаги е на разположение на всеки, който има интерес към предлаганата техника за да получи изчерпателна и професионална информация и гарантирана реализация на неговите интереси и потребности в областта на техниката за следжътвена обработка на зърно, семена и други подобни продукти.

5675678568568_510

Русе 7000, бул. "Цар Фердинанд" 6
тел.: 082 822064; 0888231052
http://www.almondbg.eu/

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.