1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Как да изберете правилното налягане в гумите на земеделските машини

Как да изберете правилното налягане в гумите на земеделските машини

За това ще ви помогне мобилното приложение на Mitas

Mitas, част от Trelleborg Group, въвежда ново мобилно приложение за отчитане на налягането в гумите за устройства с Android и IOS, а също така и за телефони с Windows*.

Най-новото приложение ще позволи на фермерите лесно да намерят правилното налягане за техните гуми за постигане на най-добри резултати на полето и на пътя. Фермерите трябва да изберат размера на гумите, които използват, според скоростта и теглото на товара. Правилното налягане на гумите веднага се показва на екрана на мобилния телефон. Приложението на Mitas може да се изтегли оттук:

Павел Кот, продуктов мениджър за селскостопански гуми на Mitas, заяви: „Mitas е наясно с важността на правилните настройки за налягането в гумите за селскостопанска работа. Гумите с правилно налягане не само причиняват по-малко щети на почвата чрез уплътняване, но и осигуряват по-добро сцепление, по-ниско приплъзване и влияят положително върху разхода на гориво.“

Лесният за употреба интерфейс на приложението за налягане на гумите при Mitas позволява на фермерите бързо да избират своите гуми от списъка с наличните размери на гумите на Mitas и структурата на модела. Пълен текст за търсене, със съответните параметри се предлага по желание. Скоростта може да бъде настроена в километри или мили в час и съобразно теглото на товара (натоварването на гумата) в килограми или паунда. Полученото налягане върху гумите е представено в BAR или PSI.

„Коригирането на налягането в гумите е ключов фактор, който влияе върху производителността на селскостопанския труд и ние вярваме, че това ново мобилно приложение носи добавена стойност за нашите клиенти, за земеделските производители“, заключава Кот.

* Предлага се за: Android 4.1.2.; IOS 8.0; Windows Phone 10

Mitas, част от Trelleborg Group, е един от водещите производители на гуми за селскостопански машини, строителни машини, мотоциклети, велосипеди и други специализирани сегменти в Европа. Mitas произвежда и продава гуми под търговските марки Mitas и Cultor. Mitas има производствени предприятия в Чехия, Сърбия, САЩ и глобална мрежа за продажби и дистрибуция.

ТУК можете да разгледате сайта за гуми.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.