1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Как най-качествено да управлявате зърното

Как най-качествено да управлявате зърното

CIMBRIA ви предлага работещите технологии

Датската компания CIMBRIA е един от водещите световни производители на оборудване за преработка, обработка и съхранение на зърно, семена и всички други подобни продукти. Предлагат се проектиране и контрол на процесите, както и разработване, производство и монтаж на отделни машини, персонализирани системи и цялостни инсталации до ключ.

Твърдата лидерска пазарна позиция на CIMBRIA е резултат на ново мислене, плод на специални знания и опит, постигнати през десетилетията чрез интензивна научна, изследователска и развойна дейност, както и на високото качество на производство и оптималното съотношение между разходите и ползите.

Използват се машини с щадящи режими на работа, минимален специфичен разход на енергия, екологични съответствия и оптимални инвестиционни разходи. Линиите са с вертикално или хоризонтално разположение и с различен капацитет.

Техниката, която предлага CIMBRIA, практически представлява гаранция за зърното и семената на всеки клиент и се отличава със следните предимства:

11111_244

  • Машините за почистване на зърно и семена Delta са предназначени за предварително почистване с производителност до 360 т/ч и за фино почистване (задължително при заготовка на семена) до 25 т/ч. Благодарение на специалната технология за изработка на ситата, тяхното непрекъснато и сигурно почистване, както и двойното или тройно действие на въздушния поток, са избегнати всякакви фактори, които биха нарушили качеството и производителността на почистване при различните модели и обработвани култури.

22222_154

  • Зърносушилните, както всички останали машини, са стигнали такова ниво, че всеки, който избере CIMBRIA като доставчик на ново съоръжение, в случая за сушене, си гарантира висока експлоатацоионна сигурност, ниски разходи и отлично качество на продукта. Това води до бърза възвръщаемост на инвестицията и печалби. По конструкция сушилните са стационарни, с непрекъснато действие, с широко приложение и производителност от 2-200 т/ч, като за най-новото производство на сушилните със запазена марка ECO-MASTER® е от 25 до 275 т/ч. Изработват се на модулен принцип, като за всяка поръчка се правят конкретни изчисления за оптимизиране на термодинамичните процеси при използване на течно гориво или газ. Снабдени са с устройства за опазване на околната среда от запрашаване.

3333_210

  • Триорните (Indent) цилиндрични машини HSR сортират семената по дължина, като отделят нехарактерни по дължина семена или други съставни елементи на семенната маса, благодарение на уникалните си алвеолни отвори – цилиндрични и капкообразни, изработени по специална технология. Имат специални устройства за ресортиране. Производителност 0,1 от до 16 т/ч.

Посочените машини са част от цялата производствена листа, която обхваща всички процеси на следжътвена обработка на зърно, семена и всички други подобни продукти.

Техниката от CIMBRIA е представена в България от фирма АЛМОНД.
Фирмата винаги е на разположение на всеки, който има интерес към предлаганата техника за да получи изчерпателна и професионална информация и реализация на неговите интереси и потребности в областта на земеделската техника.

5675678568568_510
Русе 7000, бул. "Цар Фердинанд" 6
тел.: 082 822064; 0888231052
http://www.almondbg.eu/

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.