1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Комбайнът NEW HOLLAND СХ 8.90 - технически шедьовър за ненадмината ефективност

Комбайнът NEW HOLLAND СХ 8.90 - технически шедьовър за ненадмината ефективност

Фирма СТУДИО С предпочете техника от Интерагри България

Комбайнът New Holland СХ 8.90 e най-новата придобивка за фирма Студио С, гр. Стара Загора. Закупен е от Интерагри България - единственият официален вносител на бранда Ню Холанд за страната ни. „Около 6 месеца проучвахме какво се предлага при прибиращата техника на пазара у нас и накрая изборът ни беше този комбайн от фирма Интерагри. Спечелиха ни не само с техническите характеристики и производителност на машината, а и с отношението си и изгодните условия“, разказва Бойко Георгиев, управител на фирмата.

IA

Моделът СХ 8.90 е един от техническите шедьоври на световния лидер в прибиращата техника NEW HOLLAND. Той отговаря на стандарта Tier 4A и е оборудван с технологията ECOBlue SCR, което води до намалени горивни разходи и облекчена работа на машината. За ефикасно овършаване комбайните от серията СХ 8 използват система от 4 барабана. Високопроизводителните машини на NEW HOLLAND разполагат и с най-големия барабан в индустрията, с диаметър от 750 мм. Това значително намалява начупването на зърното, понижава вибрациите, с което предпазва трансмисията и осигурява достатъчно инерция за перфектна работа при влажни условия или неравномерни култури. Специално патентована система повишава очистващия капацитет с до 20%. По-големият ход на ситата и по-острият ъгъл на подаване на зърното задържат материала за по-дълго време във въздуха, за по-прецизно очистване. Самонивелиращият се очистващ тракт пък автоматично неутрализира негативния ефект от страничните наклони до 17%. С други думи - създателите на СХ 8.90 са се погрижили за неговата ненадмината ефективност и безпроблемна работа.

Заедно с комбайна, агрофирмата в Стара Загора закупила от Интерагри още машини, за да поднови агропарка си и да повиши производителността на земеделското си производство - челен товарач, торачка, както и трактор Ню Холанд с мощност 420 к. с.

IA

Домакините останали много впечатлени и от тестваната 11-редова демо сеялка за директна сеитба KINZE 3000 Split Row, с която е извършена сеитба на рапица. По време на сеитбата сеялката е била агрегатирана към трактор NEWHOLLAND от серията Т8. Важна подробност е, че демонстрационната сеитба със сеялката KINZE е направена при значително по-малко почвена влага и след зима, изключително суха, без валежи от дъжд или сняг. Въпреки условията показателите и качеството на рапицата, изсята с KINZE, са отлични! Доказателство за отличния избор на техника!

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.