1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Комбайните на New Holland от серията CX6000 предлагат капацитет и производителност

Комбайните на New Holland от серията CX6000 предлагат капацитет и производителност

Качеството на зърното е гарантирано при нисък процент на загуби

Комбайните от серията CX предлагат изключителните капацитет и производителност, типични за всички машини на New Holland, като най-добрата в своя клас гъвкавост, гарантирано качество на зърното при нисък процент на загуби, постоянен контрол върху работния процес и лекота и прецизност на управление.

Това е комбайн за професионални фермери, които търсят машина, проектирана да им служи години напред, благодарение на използваните най-модерни технологии и високо ниво на автоматизация.

Секциониран контрабарабан (опция): лесна поддръжка и бърза смяна

                      new_picture_3_354

 

Представете си преоборудване на комбайна за друга култура в рамките на 20 минути вместо за 6 часа! Изпълнено! Със секционирания контрабарабан преминаването от една култура към друга става с лекота.

Четири вършачни барабана

                new_picture_4_1_560

Комбайните New Holland от серия CX6000 използват технология за сепарация с четири барабана: вършачен барабан с Opti-Thresh система, битер, роторен сепаратор и Straw Flow битер. Тази изключително гъвкава система много лесно се адаптира към широко разнообразие от култури и условия на жътва, без какъвто и да е компромис в качеството на зърното и производителността.

            new_picture_5_1_431

Интерагри е избрана за единствен официален вносител за България на световноизвестната марка New Holland. Компанията е оторизирана да представлява марката на българския пазар не само по отношение на продажбите и дистрибуцията, но и сервизното обслужване. Това е достатъчен атестат за способностите и уменията на Интерагри и ние сме уверени в нашия общ успех на българския пазар, заявяват от българската фирма.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.