1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Комбайните на New Holland от серията TC5000 са надежден партньор на земеделците

Комбайните на New Holland от серията TC5000 са надежден партньор на земеделците

Интерагри е избрана за единствен официален вносител за България на световноизвестната марка

Серията ТС5000 на  New Holland разполага с изцяло нова обновена, просторна и изключително комфортна кабина Harvest Suite™. Новите възможности включват усилени варио хедери с Autofloat II, вършачна система с голям капацитет и ротационен сепаратор, OptiFan™ система за оптимални обороти на вентилатора според наклона и не на последно място системата Dual-Chop™ за нарязване на остатъците.

От 1992 година комбайните от серията TC5000 са надежден партньор на земеделците по света и са произведени над 50 000 бр. Производителността и гъвкавостта ги прави подходящи за обработване на по-малки и разпръснати площи, където надеждността играе ключова роля.

Внимателни с всяко зрънце

                         new_picture_2_1_326

ТС5000 използва опростена и много ефективна система за върштба и сепарация. Голям диаметър на барабана и голяма площ на контрабарабана осигуряват достатъчно площ за вършитба и сепарация, като същевременно минимизират нараняването на сламата.

Чисто зърно и пълен капацитет, дори и при наклони

                   new_picture_2_1_400

Това, което отличава комбайните с пет сламотръса TC5000 от останалите, е способността им да осигуряват чисто зърно дори и в най-трудните условия. Новата каскадна система на отсяване включва три сита: предварително сито, горно сито и долно сито с патентованата New Holland Smart Sieve технология, която е ключова за постигане на максимален капацитет без компромис в качеството на зърното.

Удобна позиция, отлична видимост

                       new_picture_1_1_332

ТС 5000 осигурява превъзходна позиция на водача и перфектна видимост. Предното стъкло е поставено под ъгъл от 191° и елиминира неприятни отражения, а предната част на пода на кабината е проектирана специално, за да осигури по-добра видимост към хедъра.

Машините предлагат още седалка с независимо окачване и интергрирана конзола за управление в дясната страна, електрически контролирано дистанционно управление на хедъра и вършачната система, дистанционно регулируеми външни огледала, мобилна охладителна камера за напитки, както и втора седалка.

           new_picture_1_1_448_02

Интерагри е избрана за единствен официален вносител за България на световноизвестната марка New Holland. Компанията е оторизирана да представлява марката на българския пазар не само по отношение на продажбите и дистрибуцията, но и сервизното обслужване. Това е достатъчен атестат за способностите и уменията на Интерагри и ние сме уверени в нашия общ успех на българския пазар, заявяват от българската фирма.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.