1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Компанията Challenger модернизира отличените с множество награди самоходни пръскачки RoGator 600

Компанията Challenger модернизира отличените с множество награди самоходни пръскачки RoGator 600

Специално проектираната им кабина поставя нови стандарти

Компанията Challenger модернизира отличените с множество награди самоходни пръскачки RoGator 600, като ги оборудва с двигател, отговарящ на стандарта за емисии Tier 4 – окончателен и редица нови придобивки за по-ефикасно разпръскване. Новият модел RG600C ще бъде представен за първи път на изложението „Агритехника“, което ще се проведе от 10 до 16 ноември 2013 г. в панаирното градче на Хановер.

С пускането си на пазара през 2009 г. пръскачките RoGator 600 достигнаха нови висоти благодарение на пионерския си дизайн – от изключителната конструкция на шасито до новаторската система за разпръскване. Уникалните им характеристики донесоха на пръскачките Challenger множество награди по цял свят и ги превърнаха в най-често използваните машини от този тип сред водещите земеделски производители и операторите, занимаващи се с професионално пръскане.

Специално проектираната им кабина поставя нови стандарти и предоставя на операторите удобствата, пространството, видимостта и работната среда, която те очакват от първокласните трактори.

        challenger_rogator_600c_11_cmyk_1_448

Кабината от Категория IV е носител на множество награди. Последният приз, с който бе удостоена, е отличието „Най-добра земеделска практика“ от изложението SIMA 2013.

Изборът на кабината на пръскачките RoGator 600B е продиктуван от изключителното качество на въздуха вътре в нея. Този тип пръскачки са първите селскостопански машини, получили оценка „Категория IV“ (по стандарти EN ISO 15695-1 и EN ISO 15695-2) за качеството на въздуха в кабината. Постоянното и контролирано свръхналягане в кабината в комбинация със специален въздушен филтър предотвратява навлизането на прахови и химически частици. Така операторите се наслаждават на уютна и безопасна работна среда.

„Challenger отговори на молбите на клиентите да внедрява иновации по отношение на дизайна и функциите. Последните разработки подчертават безкомпромисния дизайн на самоходните пръскачки RoGator 600C, осигуряват по-голяма ефикасност и намаляват натовареността на операторите при по-дълъг експлоатационен период на машините“, заявява Хюбертус фон Дюнгерн, мениджър „Продуктов маркетинг“.

Новите екстри подобряват прецизността при пълнене, удължават живота на пръскачките при работа с по-агресивни продукти и улесняват експлоатацията им. За първи път операторите могат също така да измиват пръскачките от кабината. По този начин се икономисва време в складовите помещения и се насърчават най-добрите практики, предотвратяващи кръстосаното замърсяване при работа с редица продукти.

Целия материал четете в рубрика Актуално на портала...

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.