1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Компанията Valtra предлага нови модели трактори от серия N

Компанията Valtra предлага нови модели трактори от серия N

Машините се произвеждат съгласно индивидуалните нужди на клиентите

Компанията Valtra обогати серията трактори N, като представи нови модели в отговор на нуждите на своите клиенти. Моделът N103.4 с четирицилиндров двигател е евтина алтернатива на изключително популярния компактен модел N103. По-големият N103.4 е изумителен трактор с челен товарач, снабден с широк набор от устройства и приспособления. Двигателите AGCO с вместимост 4,4 литра и система за селективна каталитична редукция предоставят висок въртящ момент при минимални изисквания и ефективна употреба на гориво. Максималната мощност на двата модела е еднаква – 111 конски сили.

Тракторите N103.4 се предлагат с тристепенна трансмисия HiTech или петстепенна трансмисия HiTech5. Подобно на моделите N113 и N123, новият модел разполага с турбинен съединител HiTrol, гарантиращ гладко привеждане в движение и лесна работа с трансмисията. Турбинен съединител HiTrol притежават също така и тракторите N93 и N103 с трицилиндрови двигатели. Това уникално приспособление от Valtra допълнително подсилва възможностите на челния товарач на моделите от серия N.

По-голяма е и възможността за избор на трактори Versu и Direct, които в рамките на серия N вече се предлагат като моделите N123 Versu и N123 Direct с по-малка мощност. Най-мощната и най-богата хидравлична система със сензори за натоварването за този клас трактори (с дебит 115 или 160 л/мин), с отделни масла според предпочитанията на предприемачите, безстепенните трансмисии Direct и високоавтоматизираните трансмисии  Versu позволяват на малките трактори от серия N да покажат нови способности.

Моделите N123 Versu и Direct могат да бъдат оборудвани със същите устройства и приспособления, както по-големите трактори от серия N, например със системата за управление на заден ход TwinTrac, кабина тип SVC с широка видимост, заводски монтиран челен товарач, система за асистирано управление AutoGuide 3000, както и с оборудване за работа в гората, в това число специални кабина, гуми и стоманен резервоар за горивото. Първенец на серията е тракторът N163, който, с помощта на усилвател, развива мощност до 171 конски сили и въртящ момент до 700 Nm.

Понастоящем Valtra предлага на фермерите и предприемачите по-широк и по-добър набор от алтернативни трактори от среден клас. Общото между всички трактори с марка Valtra е фактът, че се произвеждат съгласно индивидуалните нужди на клиентите, както и фактът, че обслужването им, що се касае за резервни части, поддръжка и финансиране, се осъществява от компания Valtra.

 
www.valtra.com

Valtra Inc. разработва, произвежда, продава и обслужва трактори с марка Valtra. Компания Valtra е лидер в производството на трактори в скандинавските страни и втората по популярност марка в Латинска Америка. През изминалата година общият брой на произведените във Финландия и Бразилия трактори възлиза на 23 000. Valtra е световноизвестна търговска марка, собственост на Корпорация AGCO.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.