1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Кубота България на второ място по регистрирани трактори в България

Кубота България на второ място по регистрирани трактори в България

Растящият успех се дължи на качество, надеждност, както и на адекватно и бързо следпродажбено обслужване

Kubota, японският производител на трактори, укрепва своята позиция на българския пазар, нареждайки се на второ място по регистрирани трактори към края на септември 2023 година, според данни на Контролно-техническата инспекция (КТИ). Това постижение свидетелства за повишаващото се доверие, което Kubota изгражда сред българските земеделци.

Мирослав Николов, търговски директор на Кубота България, която е ексклузивен представител на трактори и прикачен инвентар с марката Kubota за българския пазар, сподели, че позицията на Kubota на българския пазар се основава на качество, надеждност, както и на адекватно и бързо следпродажбено обслужване.

Японската марка Kubota е известна с десетилетия опит в иновациите в селското стопанство. Нейните трактори се отличават с висока производителност, ефективност и надеждност - ключови фактори за успешното справяне с разнообразни земеделски предизвикателства.

„Постигнатият успех е факт благодарение на положения труд, зад който стоят всички дилъри на марката и затова искам да им кажа едно голямо благодаря!“, каза г-н Николов, като обеща, че до края на годината ще направят всичко по силите си марката Kubota да запази своята позиция.

Надеждността и качеството на Kubota продължават да привличат вниманието на земеделците и на общините в България. Марката подкрепя индустрията, предоставяйки разнообразие от трактори, прикачен инвентар и друг вид техника за задоволяване на специфичните нужди на клиентите си.

kubota

Със своя ангажимент към устойчивото развитие и предоставянето на най-доброто за своите клиенти, Kubota утвърждава позицията си като един от правилните партньори при избора на техника от фермерите.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.