1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Kubota Bulgaria е домакин на ежегодна среща на дистрибуторите на марката от Източна Европа

Kubota Bulgaria е домакин на ежегодна среща на дистрибуторите на марката от Източна Европа

Снимка:

Двудневното събитие се провежда в Правец

За първи път в България се провежда ежегодната дистрибуторска среща на Kubota, в която участват дилърите на японската марка от Източна Европа. Домакин на двудневната среща на 9 и 10 октомври в гр. Правец е Kubota Bulgaria.

По време на официалната част представители на Kubota Германия ще направят презентации на новите модели трактори, както и ще начертаят бъдещите амбиции на компанията.

„Всяка година правим такава дистрибуторска среща. В миналото тя се състоеше само в Германия, но решихме да я провеждаме в различни страни. Последната такава се проведе в Словакия, сега сме в България, така че имаме възможността да видим тази прекрасна страна, коментира Мартин Шмитц, мениджър продажби в Kubota Германия.

Събитието съвпадна с официалното откриване на изложбена зала в град София, на "Ботевградско шосе" 491, където Kubota Bulgaria представя богата гама малогабаритни трактори на японската марка в мощностия диапазон от 12 до 30 к.с. Те са подходящи за малките и хоби фермерите, както и за комунални услуги и дейности по поддържането на зелени площи, спортни терени, хотелски комплекси, снегопочистване, строителна дейност.

„С откриването на шоу рума искаме да популяризираме именно малките трактори Kubota, тъй като марката е номер едно в хоби фермерството и в комуналната сфера“, подчерта управителят на фирмата Георги Прохаски. Тези малогабаритни и маневрени трактори се предлагат със съответния прикачен инвентар като плугове, брани, фрези, багерни уредби, косачки и др., заяви търговският директор на компанията Мирослав Николов.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.