1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Kubota Corporation обяви учредяването на Kubota Holdings Europe B.V. в Холандия

Kubota Corporation обяви учредяването на Kubota Holdings Europe B.V. в Холандия

Новата регионална централа ще оперира в областта на селскостопанската механизация

Kubota Corporation обяви учредяването на Kubota Holdings Europe B.V. - холдингово дружество в Европа с функции на регионална централа за дейността на компанията в областта на селскостопанската механизация. Kubota Holdings Europe B.V. ще направлява по-нататъшното разширяване на бизнеса на европейските пазари, като ще се стреми към оптимизиране на управлението в общоевропейски мащаб.

Първото дъщерно дружество на Kubota в Европа беше учредено преди 43 години. Оттогава до днес компанията продължава да повишава своите продажби, разширявайки производствените си бази в целия европейски регион. Успя да разшири бизнеса си, развивайки пазари във всяка отделна страна.

Продължаването на тази възходяща тенденция изисква промяна на фокуса на управление на дейността на компанията – от национален към общоевропейски мащаб, и цялостна оптимизация на управлението на бизнеса в Европа. Това е причината да бъде учредена европейска регионална централа в Ню Венеп, Нидерландия.

Чрез своята дейност Kubota Holdings Europe B.V. ще продължи да надгражда и усъвършенства своите принципи „Клиентът на първо място“ и „Търговецът на първо място“, полагайки усилия за превръщането на Kubota Group в „ключов глобален бранд“.

Дейността на дружеството ще стартира официално през октомври 2017 г.

Kubota Corporation, основана през 1890 г. от Гонширо Кубота, е производител на земеделска техника, двигатели, строителна механизация и различни тръбни профили, основно тръби от сферографитен чугун, както и на системи с приложение в сферата на околната среда като системи за контрол на показателите на заобикалящата среда. Освен тези продукти компанията произвежда и отливки с индустриално приложение, спираловидни заварени стоманени тръби, автомати за търговия, оборудване с вградени електронни системи и системи за климатизация. През 2016 г. компанията със седалище в Осака, Япония, отчете консолидирани приходи в размер на 1 596.1 милиарда японски йени (12.8 милиарда евро).

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.