1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Kubota стартира своята нова серия MGX III мултифункционални смарт трактори

Kubota стартира своята нова серия MGX III мултифункционални смарт трактори

Отличното сцепление и маневреност са уникални за серията

Kubota пуска на пазара трактори от новата серия MGX-III. Тя включва пет модела - M95GX, M105GX, M115GX, M125GX и M135GX, с мощност от 90 до 140 к.с. Те са перфектният избор за тези земеделски производители, които търсят двигател с висока производителност и повишена маневреност благодарение на технологията Bi-speed на Kubota, която повишава товароподемността. Четирицилиндровият двигател, съчетан с Intelli-Shift трансмисия Powershift с осем предавки, позволява на фермерите бързо да превключват между няколко функции, без да се губи мощност. Това е изключително полезно, когато се работи при трудни условия, преди всичко по склонове. Въртящият момент при новите трактори MGX III осигурява 26% по-висока ефективност, в сравнение с MGX-II, което допринася за повишаване на производителността и намаляване на разхода на гориво.

Отличното сцепление и маневреност са уникални за серията MGX III, което позволява лесен достъп до малки пространства, без да се налага да се правят големи завои. Серията MGX III включва опцията за окачване на предната ос за всички модели.

Управлението е комфортно и водачът има пълна видимост от почти 360 градуса благодарение на по-широката кабина. Всички важни елементи на контролния панел са разположени ергономично, така че те може да се достигнат лесно. Това е особено полезно за операторите, които прекарват дълги часове върху седалката и се нуждаят от високи нива на комфорт. Тракторите от новата серия се открояват с ниското си ниво на шум, което допринася за създаването на оптимална среда за справяне с дългото работно време.

В допълнение, серията MGX III включва два нови челни товарача: LA1955 и LA 2255, предлагащи оптимална маневреност независимо от работата, която се извършва.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.