1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Купете си трактор за 1 евро

Купете си трактор за 1 евро

ИНТЕРАГРИ България ви предизвиква на изложението БАТА АГРО Есен 2015

Най-големите изненади и атрактивни предложения на БАТА Агро ви очакват при ИНТЕРАГРИ България – Сектор 12. По традиция официалният вносител на престижната марка NEW HOLLAND е заложил на ефектно представяне и конкурентни предложения за широка гама земеделска техника.

Най-голямата изненада обаче ви очаква на втория ден от изложението. В сряда, девети септември, Интерагри ще ви предизвиква:

„Купете си трактор за 1 евро“

…ако не ви надцакат!

Включете се в наддаването на официалния вносител на NEW HOLLAND за България и може да си тръгнете от изложението с нова машина на сензационна цена. Началото е в 11 часа. Мястото е БАТА Агро, Стара Загора – Сектор 12.

Сектор 12 се очертава като основен притегателен център за целия период на панаира. От 8-11 септември ще можете да видите най-доброто от богатата гама трактори и прибираща техника на NEW HOLLAND. Запознайте се отблизо с най-атрактивните машини, включени в специалната промоционална кампания „НОВИ машини на ДЕМО цени“.

Специално за панаира най-големият роторен комбайн у нас CR 9.90 ще демонстрира иновативните вериги Terra Glide, подобряващи тракцията и повишаващи производителността. Гигантът от прочутото семейство на световните рекордьори CR ще бъде оборудван и с непоказван досега изключително надежден 12-редов царевичен хедер.

Фирма Интерагри е и единствен оторизиран вносител на ненадминатите сеялки KINZE. По време на пролетните демонстрации те представиха 6-редовия модел KINZE 3000 с прецизния до 95% вакуумен изсяващ апарат и 12-редовия модел KINZE 3200. Изложението продължава тази линия с функционалния 16-редов модел KIZNE 3600, който вече предизвиква сериозен интерес в земеделските среди.

Заповядайте на щанд 12, за да видите и най-доброто от лидерите в почвообработващата техника Gregoire Besson, синоним на здравина и качество повече от 120 години. Отделете време и за високопроизводителните италиански пръскачки Agro Jet, които ще ви впечатлят с представения си самоходен модел.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.