1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. „Купи комбайн, спечели кемпер“!

„Купи комбайн, спечели кемпер“!

Ири Tрейд АД стартира атрактивна промоционална кампания 2019

 „Купи комбайн, спечели кемпер“! - това е мотото на новата промоционална кампания на Ири Tрейд АД. И този път компанията залага на най-доброто - атрактивни брандове и най-вече на доказана по българските полета техника, каквито са комбайните Deutz-Fahr. В кампанията са включени зърнокомбайни Deutz-Fahr и кепмер Sunlight.

С други думи - купуваш комбайн от доказан и предпочитан бранд, какъвто е Deutz-Fahr, за още по- бързо и качествено прибиране на реколтата и имаш възможността да си тръгнеш с луксозен подарък за твоята незабравима почивка - една истинска мечта, каквато са кемперите Sunlight.

От екипа на Ири Tрейд АД споделят, че печелившият ще бъде изтеглен на специална церемония, като участниците ще попълнят собственоръчно талоните си и ще ги поставят в прозрачната урна. Тегленето ще стане в тяхно присъствие. А спечелилият фермер ще си тръгне с новия кемпер. Изживейте едно незабравимо лято! Възползвайте се от промоционалната кампания на Ири Tрейд АД и си подарете една заслужена почивка това лято. Защото никога мечтите не са били толкова близо!  

 

Етикети комбайн, кемпер
Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.