1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Lamborghini Ego: Нови стандарти за компактните трактори

Lamborghini Ego: Нови стандарти за компактните трактори

Най-добрият трактор за работа в ограничени пространства

Новият Lamborghini EGO е комбинация от енергия и дизайн, компактен и пъргав трактор от по-висок клас по отношение на мощността. Той се характеризира с многоцелева гъвкавост, със стандартно оборудване и пълна гама от аксесоари за широк спектър от приложения, а компактните му размери го правят най-добрият трактор за работа в ограничени пространства.

Дизайнът на Lamborghini EGO съчетава опростеност на конструкцията с нов бял дизайн - характеристики, които правят този нов трактор на Lamborghini уникална машина за разлика от всички други в неговия клас.

Mitsubishi Tier3 четири цилиндъра, с индиректно впръскване, с течно охлаждане на двигателя се предлага като турбо вариант с изключителен въртящия момент, което дава необходимата гъвкавост, за да се справя с резки промени в натоварването. Резервоарът за гориво е разположен между арматурното табло и двигателя за максимална ефективност на охладителната система, а 15 литров резервоар за допълнително гориво също е на разположение за по-дълги периоди на работа.

Допринасяйки съществено за изключителната пъргавина на трактора, трансмисията, която се предлага със синхронизирана скоростна кутия и обратен трансфер, осигурява 16 х 16 FWD / REV скорости със супер редуктор. Широкият ъгъл на завиване от 57 градуса и по-бързата реакция на волана правят маневрирането бързо и без усилия. Изключителната безопасност се осигурява от задвижвани от бутон предни и задни електрохидравлични диференциални и дискови спирачки. За да се осигури добрата работа на приложенията, три PTO конфигурации (задна, предна и в средата) са на разположение, което гарантира правилното свързване и подходящата скорост за всяка работа (задни скорости на разположение: 540, 540 / 540E или 540/1000 и наземна скорост).

За несравнимата си ефективност, новото Lamborghini EGO има две отделни хидравлични системи: една с 33 литра/мин. помпа за 1200 кг за заден теглич и с шест различни дистрибутора, и друга със 17 л/мин. помпа за хидростатичната кормилна система (с впечатляващ общ хидравличен капацитет от 50 л/мин). Като опция се предлага и преден теглич с капацитет от 400 кг със сгъваеми съединителни пръти и независимо PTO 1000 оборота в минута с електрохидравличен съединител.

EGO се предлага в кабинна версия или платформа. Кабината е възможно най-компактна, без обаче да се намалява комфортът.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.