1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Lamborghini Spark: сила, гъвкавост и стил

Lamborghini Spark: сила, гъвкавост и стил

Серията включва трактори от 120 до 190 к.с.

Spark серията от средни към мощни трактори от Lamborghini Trattori предоставя възможност за извършване на най-различни селскостопански дейности благодарение на богатия избор от опции – от 120 до 190 к.с., 4 или 6-цилиндров двигател, Powershift или безстепенна трансмисия за нуждите на всеки фермер.

Петте 4-цилиндрови модела с мощност до 160 к.с. от серията, с къса база, са специално пригодени за извършване на основни селскостопански дейности и транспортиране. От серията също се предлагат и четири 6-цилиндрови модела с мощност на двигателя до 190 к.к., предоставяйки много високо сцепление и бързо ускорение, което ти прави идеални за всякакви земеделски дейности.

Всички модели предлагат ненадмината производителност и намален разход на гориво благодарение на Deutz Tier 4i двигател, който предоставя забележителна мощност и голямо ускорение в голям диапазон от оборотите в минута. Четири клапи на цилиндър, турбокомпресор с интеркулер и изпускателен клапан, интегрирано електронно управление на DCR инжекциона и технология SCR – това е комбинация, даваща оптимални резултати при всякакви работни условия.

VRT версията с безстепенна трансмисия позволява безкрайни възможности и производителност и в комбинация с MaxiVision дизайна на кабината осигурява оптимален комфорт и функционалност, характерни за машините на Lamborghini Trattori. Моделите с Powershift трансмисия разполагат с възможност за избор между 32/32 предни и задни скорости, 48/48 или с 40/40. Всички Powershift модели се предлагат с обновена S Class2 кабина в базова или високопрофилна версия.

Целия материал четете в рубрика Актуално на портала...

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.