1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Landini – идеалните трактори за лозята край Карнобат

Landini – идеалните трактори за лозята край Карнобат

Във Винарска изба Братя Минкови няколко колесни и верижни машини се грижат за основните обработки и операции на лозовите масиви

В лозята на Винарска изба Братя Минкови край Карнобат лозарските трактори Landini са отдавна познати. Още от 2006 година няколко колесни и верижни машини се грижат за основните обработки и операции на лозовите масиви. Първите трактори Landini в стопанството вече имат по 11 хиляди моточаса и работят отлично. Заради тяхната надеждност и превъзходно съотношение качество/цена наскоро стопаните от СИС Индъстрис обновиха тракторния си парк с 9 нови Landini Rex 90F и два нови верижни Landini Trekker, които бяха предадени в шато Братя Минкови в присъствието на агронома Душан Няголов, главния механик и екипа оператори на компанията.

Виното, което произвежда винарската изба е с доказано качество и авторитет. Тук компромисът не е на почит, затова и изборът на техника не е случаен. Тази година в инвестиционната програма на винопроизводителя е залегнало преоборудване с трактори.
„Сервизът е много добър, от обслужването сме много доволни още повече, че от няколко години Оптиком има изградена база в Карнобат, което е много близко и винаги са се отзовали при наш сигнал. Работим много добре. С покупка на тези нови трактори затвърждаваме доверието между двете фирми“, обясниха от ръководството на избата в с. Венец.

Landini Рекс 90 F e изключително подходяща и издръжлива машина за работа в широкоредови лозя и тесноредови овощни насаждения и неслучайно е избор №1 за българските лозари и овощари. Универсален тип техника, пригодена за агрегатиране на разнообразен инвентар за обработки в междуредията, контурни резитби, растителна защита и др.

Верижните трактори Landini Trekker са незаменими в работа на наклонени терени и идват с амортисьорна система, която намалява вибрациите в кабината и повишава комфорта на оператора. Производителят е затворил херметически двигателния отсек за прегряване от запрашаване, кабината е много добре шумоизолирана.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.