1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Лидерът при тороразпръскващите машини SULKY представи новости на SIMA 2015

Лидерът при тороразпръскващите машини SULKY представи новости на SIMA 2015

Впечатляваща гама от нови XT прикачни тороразпръскващи машини

Гамата XT прикачни тороразпръсквачки е подсилена от допълнителни технологии и по-добър комфорт. Машините от серията XT са налични в механична (XT 100, 130 и 160) или хидравлична (XT 160, 210 и 240) версия и са многофункционални, като предоставят възможност за разпръскване на гранулирани, прахообразни, органични пелети или дори течни торове.

Големите ширини не са проблем...

Новото поколение торачки от серия XT имат предимството на патентована система за sulky_xt1_294разпръскване Epsilon, която позволява добро разпространение на гранулирани торове на ширина до 50 м. За да се постигне ефективност, Epsilon системата включва дълги двуслойни рефлектори и извити дискове за разпръскване.

Системата за разпръскване Epsilon е призната заради високата продуктивност, която осигурява на гамата торачки X40-X50, а сега прави и новите машини от серия XT ултра ефективни.

Многофункционален лост за управление на хидравличните модели с рамена XT 160, 210 и 240 версиите могат да бъдат оборудвани с рамена (за работна ширина 12 или 14 м) за разпръскване на продуктите в прахообразно състояние. Контролът на основните функции се осигурява от интуитивен лост. Сред тези функции са:

  • Оптимизирано управление на затварянето и повторното отваряне на накрайниците
  • Непрекъснат контрол на клапаните на рамената за перфектно напречно разпръскване
  • Сгъване/разгъване на рамената за транспортиране.

ТОЧНОСТ, ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ И ФУНКЦИОНАЛНА УНИВЕРСАЛНОСТ са ключовите думи за тази нова гама прикачни тороразпръсквачки SULKY XT.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.