1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. MASCHIO Gaspardo: МУЛЧЕРИ за всякакви потребности

MASCHIO Gaspardo: МУЛЧЕРИ за всякакви потребности

Машините са разработени с акцент върху здравината

Положителен пролетен сезон за гамата Мулчери на Maschio Gaspardo: чоперите за слама, произведени от италианската група, са „главни действащи лица“ на един важен пазар, който отговаря на търсенето на ферми, предприемачи и компании за поддръжка на зелени площи.

За да отговори на различните изисквания на своите клиенти, Maschio предлага широка гама от мулчери, пригодени за нуждите на всички потребители: от компактна и лека машина за градинарство и поддръжка на зелени терени, до „тежкотоварни“ чопери за слама за най-сложната селскостопанска обработка. Всяка работа изисква правилните инструменти и по тази причина мулчерите на Maschio предлагат избор на качествен продукт, пригоден за специфични нужди.

Качеството на машините е гарантирано от избора на първокачествени суровини и доставчици. Машините са разработени с акцент върху здравината: проектирани са множество функции, за да се осигури възможно най-ниско механично натоварване на най-критичните компоненти. За да се намалят вибрациите, абсорбирането на мощност и удължаването на живота на машината, всеки ротор е електронно балансиран.

Между топ продуктите на фирмата, най-продавани в целия свят, трябва да споменем: задно монтирания BARBI; задно монтирания със страничен механичен офсет BRAVA; компактния, но здрав Corazza и сгъваемия с Heavy Duty мулчер GEMELLA с работна ширина от 6,2 метра.

Високоценени на пазара са и мулчерите от серията GIRAFFA, на първо място в серията мулчери от различно производство, но със същата концепция, разработени след успеха на „родоначалника“: GIRAFFINA, GIRAFFETTA и GIRAFFONA.

За ефективно управление на остатъците от културите след прибиране на реколтата, чоперите за слама са идеалният избор: висока степен на почистване на режещата камера, ротор с широк диаметър на търкаляне, което позволява на тези машини да работят на полето с висока скорост, без риск от запушване. В този диапазон топ машината е TORNADO, задно монтиран чопер с режеща камера на 85 см височина.

Maschio произвежда и редица обръщащи се мулчери, със симетричен дизайн на триточковия теглич и двоен преден/заден 1000 об. скоростна кутия, което позволява изключително бързи промени в конфигурацията: BUFALO е най-добре продаваният от гамата тежък модел предно защитен от вериги и оборудван с двойно противоударно устройство.

Машините на MASCHIO Gaspardo се предлагат у нас от Кооперация Китка.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.