1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. „Машина на годината“ 2016 стана New Holland T7.315

„Машина на годината“ 2016 стана New Holland T7.315

Тракторът беше награден за вложените технически иновации и значителните нови преимущества

Новият HD трактор на NEW HOLLAND стана „Машина на годината“. Т7.315 спечели престижната награда в категория L. Отличието бе връчено по време на Агритехника, Хановер, след гласуване на авторитетно жури от 19 журналисти, от водещи европейски медии в областта на земеделието. Машината бе наградена за вложените технически иновации и значителните нови преимущества, които предлага на фермерите. Критериите за подбор включват техническите параметри на машината, нейната висока производителност, ниските експлоатационни и горивни разходи, лекотата на управление и комфортът за оператора.

Карло Ламбро, президент на търговската марка NEW HOLLAND заяви: "Тази награда представлява важно признание от индустрията за постиженията на NEW HOLLAND в разработването на продукта. Нашият фокус е върху иновациите за задоволяване нуждите на нашите клиенти с технологии, които им позволяват да развиват своите стопанства ефективно, рентабилно и устойчиво. Награденият Т7.315 е доказателство, че екипите ни имат капацитет да разберат изискванията на клиентите и да осигурят ефективни решения. Ние сме особено горди от тази награда именно през настоящата година, когато NEW HOLLAND отбелязва своята 120 годишнина. 120 години на иновации в селското стопанство!“

"Изключително сме горди от това признание", коментира Шон Ленън, ръководител на отдел Продуктов Мениджмънт – трактори и телескопични товарачи. "Посветихме много усилия на разработването на този продукт – трактор, отговарящ на специфичните изисквания на нашите клиенти. Попитахме ги: „Какво очакват от "идеалния трактор"?“. Те отговориха, че биха искали топ трактор в гамата Т7, който да е с по-голяма мощност, за да изпълнява с лекота операции с по-големи товари, извършвани до сега от по-тежки трактори, но същевременно да запазва многофункционалността на по-малките си размери.

T7.315 отговаря на всички изисквания. Тази награда е заслужено признание за упоритата работа и отдадеността на всички, които участваха в разработването на T7.315 – от нашите инженерни екипи, до целия персонал на завода в Базилдън, които създаде специална нова поточна линия и разработи нови процеси, за да гарантира постоянното високо качество на всяка единица, която слиза от линията."

T7.315 е един от двата HD – Heavy Duty модели, които разширяват серията  T7, за да отговорят на потребностите на съвременните фермери от едно ново поколение трактори. На практика новите модели свързват двете досегашни изключително успешни серии на NEW HOLLAND – Т7 и Т8.
Подходящи са за широка гама дейности – от почвообработка, балиране и косене, до превоз на тежки товари. Те разполагат и с революционната автоматизирана система IntelliCruise™,  която дава възможност на балировачките на NEW HOLLAND BigBaler да контролират скоростта на трактора, с цел оптимизиране на производителността на машините и консистенцията на балите.

Фирма Интерагри България, официален вносител на NEW HOLLAND у нас, честити отличието „Машина на годината“ на всички клиенти и почитатели на високопроизводителната земеделска техника с марка NEW HOLLAND!

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.