1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Massey Ferguson представя нови машини и концепции на изложението SIMA 2011 в Париж

Massey Ferguson представя нови машини и концепции на изложението SIMA 2011 в Париж

Компанията лансира четири нови модела трактори от серията MF 5400

Massey Ferguson засилва водещата си позиция в областта на тракторите за животновъдните стопанства и тези със смесена употреба в селскостопанското стопанство, като добави четири изцяло нови модела – от 82 до 107 к.с., които се присъединяват към най-продаваните MF 5400 Series. Тези здрави, гъвкави машини са проектирани и построени така, че да се справят и с най-предизвикателните задачи.

Тези изцяло нови трактори се отличават с новаторски дизайн и са създадени специално да осигурят мощност, производителност и икономичност, които операторите в този сектор изискват. Те не са просто актуализации на съществуващите модели, подчертава Матю Рейзи, продуктов маркетинг мениджър.

„Тези нови трактори от серията MF 5400 укрепват позицията на Massey Ferguson в най-популярния сектор, където имаме и невероятен опит, обясни той. – След широки консултации с клиенти в цяла Европа, Massey Ferguson въвежда четири нови, гъвкави трактори, които съчетават превъзходно съотношение мощност/тегло с отлична видимост и непознати досега характеристики, които ги правят идеални за работа с товари и предно-прикачен инвентар. Предвиждаме те да станат най-продаваните трактори в Европа.”

Мартин Уокъли, инженер продажби в Massey Ferguson, заяви, че проектът на новия трактор е съчетал доказани характеристики от най-продаваните от серията MF 5400 с безкомпромисно нов дизайн, разработен специално за употреба в тази силова категория.

„За тези четири нови трактори от серията MF 5400 сме взели всички успешни характеристики като трансмисията Dyna-4 и ги пригодихме да отговарят точно на специфичните изисквания на клиентите за този размер и вид трактори. Това означава, че тези нови модели от серията MF 5400 предлагат ненадмината комбинация от маневреност, стабилност, видимост и достъпност, свързани пъргава и гъвкава работа в двора, на пътя и на полето.”

Серията MF 5400 се превърна в еталон за най-добрите трактори в смесеното земеделие, като товарачи и в животновъдните стопанства. Четирите нови модела са създадени на базата на този успех чрез въвеждане на най-високите технологии в този важен сектор.

Виж пълния текст на статията...

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.