1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Майска вечер с Оптиком в разградското село Гецово

Майска вечер с Оптиком в разградското село Гецово

Гостите ще имат и възможност за изгодни покупки на нова агротехника

Майската вечер на Оптиком в новия Агроцентър на Новозагорско шосе в Стара Загора се проведе успешно с над 200 гости въпреки дъждовното време. Домакините показаха новата сграда с всички удобства в сервизни, складови и административни помещения на площадка от 18000 кв. м. Общата разгъната застроена площ е 2200 кв. м, а инвестицията е в размер над 2 500 000 лв. Признание за отличната работа на екипа на фирмата бяха специалният поздрав и връченият юбилеен плакет от представителите на Агро Тракторс, производител на тракторите Landini и McCormick, в лицето на Антонио Салватерра, Директор Маркетинг и Федерико Орландини, Мениджър износ.

Земеделските производители, гости на събитието, имаха възможност да видят филм за развитието на фирмата и новостите в продуктовата гама. Презентацията за възможностите за финансиране в периода 2014-2020 от Свилен Костов, председател на Центъра за иновативно земеделие, беше посрещната с интерес от всички гости.

15 машини бяха включени в играта „Играй и спечели” и 6 от участниците се възползваха от специалните цени и големите отстъпки и закупиха трактор Landini Powerfarm 100, плугове Ovlac, сеялка Monosem и др.

днес, 03 юни, от 17 часа  ще се проведе следващата Майска вечер в базата на Оптиком в Разград, с. Гецово, а машините за играта са:

Телескопичен товарач JCB 531-70 Agri Plus,
трактори Landini Powerfarm 100 и 5-110 H Top
зърнокомбайн Laverda M300 MCS T с FF хедер 5,4 м
трактори ArmaTrac 1104, ArmaTrac 804 с челен товарач и кофа, ArmaTrac 804,
поливна машина Irriland Compakta,
брана с независимо окачване Maschio UFO,
тороразпръсквачка Sulky X40 Vision WPB 24-36 м,
сеялка за есенници Maschio S Maria, 28 реда,
култиватор Zamidis Vibro, 4 м,
култиватор окопен Monosem SCD, 6 реда,
обръщателен плуг с болтова защита Ovlac LF 3+1/120 и
тороразпръскваща машина Sulky DPX 24 12-24 м.

Освен възможност за изгодни покупки на нова агротехника, гостите на Оптиком ще участват в томбола с награди, осигурени от Кооперация „Китка” в чест на 20-годишния й юбилей. 20 късметлии ще получат ваучeри за 20% отстъпка за консумативи и резервни части на стойност до 20 хил.лв в срок до 20 дни от всички магазини на фирмата в страната – Монтана, Плевен, Павликени, Добрич, Разград, Пазарджик, Пловдив, Стара Загора, Харманли, Карнобат, Бургас и Ямбол.

На 5 юни от 16 часа Оптиком открива новия си търговско-сервизен център в Добрич, като отново на финалната Майска вечер ще се проведе играта „Играй и спечели”.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.