1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. McCormick X7.690 P6-Drive и Landini Rex 4-120 GT – тест драйв в сърцето на Тоскана

McCormick X7.690 P6-Drive и Landini Rex 4-120 GT – тест драйв в сърцето на Тоскана

Argo Tractors беше домакин на журито на конкурса „Трактор на годината“

Италианската компания Argo Tractors зарадва журито на конкурса „Трактор на годината“ с емоционално и запомнящо се пътуване в сърцето на Тоскана, близо до Флоренция. Мястото е уникално, пропито с история и традиции в производството на вино още от 14-и век. Това е имението на италианската фамилия Фрескобалди.

Поводът – презентация и тест драйв на McCormick X7.690 P6-Drive и Landini Rex 4-120 GT, които са кандидати в престижния конкурс.

Идеята на събитието е всеки член на журито да се запознае отблизо с техническите предимства на двата трактора и да оцени дали те са достойни да носят титлите в две от категориите на състезанието.

“McCormick X7.690 P6-Drive е перфектният трактор да получи отличието „Трактор на годината“. Комбинацията на двигател, трансмисия и хидравлична система правят машината най-добра в този сегмент. За Landini Rex 4 мога да кажа, че това е втора генерация овощарски трактор, отличен кандидат в специализирания сегмент. Какво го прави най-добрия – това са Hybrid Steering system и Advanced Driving system, като последната ще бъде отличена като техническа иновация на ЕIMA“, коментира Антонио Салватерра, директор маркетинг на Argo Tractors.

Ако тракторите получат награди в престижния конкурс, това ще бъде голямо признание за инвестициите и усилията на производителя. Призовете също така ще затвърдят водещите позиции на двата италиански бранда на българския пазар, които се предлагат от фирма Оптиком.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.