1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Мега демо с Интерагри България

Мега демо с Интерагри България

Снимка:

Световният рекордьор - зърнокомбайнът New Holland CR1090 - звездата на техническото шоу край село Плодовитово

Зрелищно техническо шоу за фермерите от област Стара Загора организира фирма Интерагри България. Главната звезда в него е световния рекордьор, зърнокомбайнът New Holland CR1090, който ще демонстрира своята сръчност и прецизност по време на жътва през целия ден. Не по-малко атрактивна е и синята армия от трактори New Holland. На полето са представени най-предпочитаните модели от 5-та, 6-та, 7-ма и 8,ма серия, сред които: Т8.380, Т8.420, Т7.270, Т6.175 и Т5.105.

Към самоходната техника New Holland е агрегатиран богат набор от прикачен инвентар, също предлаган от Интерагри България, от водещи световни брандове: дискови брани Gregoire Besson, сеялки Kinze, плугове, семоразтоварващо ремарке Hawe. За де се запознаят подробно с техническите характеристики на машините за фермерите - гости на мега събитието са предвидени презентации в отделни панели: за прибиращата техника, за тракторите и за прикачния инвентар. Гостите на събитието имат възможност да тестват лично машините и представените комбинации в реални работни условия.

От Интерагри са предвидили награди за всички - ваучери за безплатно гориво. Мега демото на Интерагри ще продължи през целия ден.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.