Мегатрон ЕАД посрещна важен гост

Официална визита в Стара Загора направи г-н Самюел Алън

Фирма МЕГАТРОН организира пресконференция по случай официалната визита на г-н Самюел Алън - Председател на борда на директорите и Главен изпълнителен директор на Deere & Co., САЩ и неговия екип.

Сред основните причини за това първо посещение на г-н Алън в България беше обсъждането на належащите проблеми в нашето земеделие и нуждите на водещите фермери, участващи в пресконференцията. Друга цел беще по-тесният контакт с българския дилър - фирма Мегатрон за още по - успешно налагане на бранда  и повече клиенти.

Пресконференцията се проведе в конферентната зала в базата на Мегатрон в гр. Стара Загора.
Г-н Алън заема поста Президент и главен изпълнителен директор през август 2009 г. През юни 2009 е назначен за президент и главен изпълнителен директор и член на борда на директорите на Deere & Company. Преди това заема постовете президент на отдел „Строителна и горска техника“ за целия свят и е отговарял за глобалната дейност на John Deere Power Systems. Отговарял е също за интелигентните мобилни технологии и за развитието и разработката на модерните технологии в John Deere. От 2001 година е заемал ръководна позиция, с допълнителни отговорности в областта на човешките ресурси, индустриалните отношения и глобалните дейности на John Deere Credit. Ето защо посещението на Самюел Алън е от особена важност за екипа на фирма Мегатрон.

Фирма Мегатрон ЕАД е официален представител в България на световноизвестни компании – John Deere, Kuhn, Bobcat, Doosan - производители на земеделска, строителна, горска, голф и градинска техника и прикачен инвентар.

 

Автор:Валери Станев