Модерна техника за високоефективно земеделие представи БУЛАГРО МАШИНИ АД

В Добрич фирмата отбеляза 10 години от създаването на базата

С Ден на отворени врати БУЛАГРО МАШИНИ АД започна турнето си в цялата страна. В Добрич фирмата имаше още един повод за празнуване – 10 години от създаването на базата в сърцето на Добруджа. В нея се събраха фермери от няколко области, за да се запознаят с последните иновации на компанията.

Bulagro

„Акцентът на събитията са машините за есенна почвообработка и сеитба на австрийския концерн PÖTTINGER. Пред фермерите представяме плугове SERVO с нарезни или цели дъски, 6- и 8-метрова дискова брана TERRADISC, мулчиращи сеялки TERRASEM. Сред основните брандове, които представяме, са още датската компания HARDI, австрийската EINBOECK, компании от Италия. Това са брандове, които вече са се наложили в България”, подчерта Митко Желязков, търговски директор на Булагро Машини АД.

Bulagro

PÖTTINGER е най-голямата компания в портфолиото на БУЛАГРО като видове и брой на продадените машини.

„Това е реномиран бранд, при който акцентираме върху машините за почвообработка. Компанията има успехи и със своята зелена линия”, допълни още търговският директор. Интерес сред земеделските производители предизвика самоходната пръскачка ALPHA EVO.

 

Bulagro

Пред фермерите Митко Желязков разясни възможностите за отпускане на инвестиционен кредит, които компанията е извоювала след преговори с банка. Сред предимствата са изгоден лихвен процент, без такси за обработка и кандидатстване, без авансови вноски.

Bulagro
 

 

Машините на БУЛАГРО дават цялостни решения за извеждане на успешна есенна кампания, подчертаха още организаторите.

Автор: Галина Недкова