1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. МЗХ ще участва с информационен щанд по ПРСР на изложението БАТА АГРО 2012

МЗХ ще участва с информационен щанд по ПРСР на изложението БАТА АГРО 2012

Снимка:

Събитието ще се проведе от 8 до 12 май 2012 г. на аерогарата в Стара Загора

Министерство на земеделието и храните ще участва  за втора поредна година на изложението БАТА АГРО с информационен щанд по Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 г., в гр. Стара Загора. Събитието, което ще се проведе от 8 до 12 май 2012 г. 

По време на мероприятието експерти на МЗХ, като и представители на Държавен фонд „Земеделие” и на Националната службата за съвети в земеделието, ще запознават на място посетителите с актуалните възможности за инвестиции и финансиране по Програмата. Те ще информират гражданите за новостите по мерките, засягащи различните сектори в земеделието, както и за предстоящия прием на заявления по мерките от Програмата.

Организатор на проявата е Българската асоциация на търговците на агротехника (БАТА АГРО). Тази година изложението БАТА АГРО ще се проведе под мотото „На полето и за полето” като се очаква изданието  да  бъде още по-голямо и още по-eфективно да съдейства за модернизация на земеделския сектор в България. 

На 08 май от 16 часа в рамките на изложението БАТА АГРО  ще се проведе дискусия на тема „Модернизация на земеделските стопанства в България в контекста на Общата селскостопанска политика на Европейския съюз за периода 2013 -2012 г." в Регионалния исторически музей. Министерството на земеделието ще бъде представено на  дискусията с информационен щанд.

Заповядайте на щандовете на МЗХ на изложението Бата Агро 2012!

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.