1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. МЗХ ще участва с информационен щанд по ПРСР на изложението за земеделска и автомобилна техника в Русе

МЗХ ще участва с информационен щанд по ПРСР на изложението за земеделска и автомобилна техника в Русе

Проявата ще се проведе от 17 до 19 май 2012 г.

Министерство на земеделието и храните ще участва  на  Специализираното изложение   за земеделска и автомобилна техника  в Русе с информационен щанд по Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 г. Проявата ще се проведе от  17 до 19 май 2012 г. 

По време на изложението експерти на МЗХ, представители на Държавен фонд „Земеделие” и на Националната службата за съвети в земеделието, ще запознават на място посетителите с актуалните възможности за инвестиции и финансиране по Програмата. Те ще информират гражданите за новостите по мерките, засягащи различните сектори в земеделието, както и за предстоящия прием на заявления по мерките от Програмата.

През годините Специализираното изложение за земеделска и автомобилна техника в Русе се превърна в символ за модерно селско стопанство и притегателен център за агрофирми, производители и гости. Изложението е единствено по рода си в централния северен район на страната и е третото по големина в България.

В рамките на изложението ще се проведат: семинар по устойчиво развитие и използване на земеделска и транспортна техника; заседание на Българо - румънската комисия по земеделие, срещи на фирми производители и дистрибутори на земеделска техника; демонстрации на земеделска и автомобилна техника и други съпътстващи прояви.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.