1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. На Добрички панаир - 2005, "ПЕРЛА" АД гр. Нова Загора, представя две нови изделия

На Добрички панаир - 2005, "ПЕРЛА" АД гр. Нова Загора, представя две нови изделия

 

На  Добрички панаир  - 2005, "ПЕРЛА" АД гр. Нова Загора, представя две нови изделия, а именно:

  • Плуг навесен конвенционален 3+1 Classic, с възможност за регулиране на работната широчина от 75 см. до 140 см. Плуга е снабден с 3+1 бр. работни органи, което улеснява използването му при трактори от 90 к.с  до 120 к.с. Предназначен за осъществяване както на дълбока есенна, така и на предсеитбена плитка оран.
  • Култиватор навесе за слята повърхност Omega 7.2. Предназначен за осъществяване на обработка на почвата до 16 см. Разроква почвения слой, унищожава  плевелите като по този начин създава по-благоприятни условия за развитие на културите. Рамата му е изработена от вносни безшевни профили, работните органи са тип лястовичка.

Останалите изделия,които може да видите на щанда на дружеството са:

  • Брана дискова прикачна ПЕРЛА 5,5.

Предназначена за осъществяване на предсеитбена подготовка на почвата за житни култури. Отлично подготвя почвата, отстранява плевелите, като едновремено с това я предпазва от ерозията причинена от водата и вятъра. Осигурява дълбочина на обработка от 16см., като  същата се регулира от двойка хидравлични колела.

Всички дискови брани, производство на "Перла" АД гр. Нова Загора са оборудвани с лагарен възел,притежаващ патент № BG 221 Y1. С него се осигурява надеждна и продължителна работа в среда с повишена запрашеност и влажност  при облекчено техническо обслужване. Той гарантира безпроблемнна работа в продължение на 5000 дка, като спестява ежедневното гресиране.

Стабилната конструкция на рамата е осигурена от вносни безшевни профили, отговарящи на стандартите по ISO, DIN 59411.

  • Пръскачка щангова прикачна  ПЕРЛА 1001. Предназначена за осъществяване на химическа защита от болести и неприятели по житните култури. Снабдена с полиетиленов резервоар, с вместимост от 1000 л., мембранна помпа и елементи от водещи европейски производители.

За да се уверите в качеството на изделията, които Ви предлагаме, заповядайте и на Площадка № 2 на Добрички панаир .

ОЧАКВАМЕ ВИ!

AGRO.BG

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.