1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. На Agritechnica 2023 в Хановер: Над 2600 изложители от повече от 50 страни

На Agritechnica 2023 в Хановер: Над 2600 изложители от повече от 50 страни

В рамките на изложението ще се проведе церемонията по награждаването в конкурса „Трактор на годината“ за 2024-та

Agritechnica, водещият световен търговски панаир за селскостопанска техника, ще се проведе в Хановер, Германия, от 12 до 18 ноември 2023 г. Изложбените площи са изцяло резервирани. Организаторът на Agritechnica DLG (German Agricultural Society) очаква над 2600 изложители от повече от 50 страни. Партньорските събития включват Systems & Components, B2B пазара за международната индустрия доставчици на селскостопански машини и офроуд сектор и "Inhouse Farming - Feed & Food Show", новата платформа на DLG за автономните селскостопански и хранителни системи на бъдещето.

"Зелена продуктивност" е водещата тема на Agritechnica 2023

Изложбената програма ще бъде допълнена от техническа програма с "експертни етапи", прожектори и конференции по теми като интелигентно земеделие, автоматизация, свързаност, автономни селскостопански технологии и алтернативни задвижващи системи. Иновативни стартиращи компании и инженерни екипи ще представят своите предложения в DLG Prototype.Club и в областта на стартиращите предприятия в хранително-вкусовата промишленост.

Системи & Компоненти

"Systems & Components" отново ще бъде част от Agritechnica през 2023 г. Технически форум, индустриална среща и B2B платформа за индустрията на доставчиците, Systems & Components допълва водещото световно търговско изложение за селскостопанска техника. Systems & Components предоставя информация за последните разработки и иновации в областта на компонентите за селскостопанска техника и свързаните с нея сектори. Ключовите теми включват околната среда, безопасността, иновативните технологии за задвижване, мрежите и автоматизацията, както и цифровите услуги като прогнозна поддръжка, 3D печат, киберсигурност, добавена реалност, изкуствен интелект (AI)I и управление на данни.

Ново: Вътрешно земеделие

"Inhouse Farming - Feed & Food Show" е новата платформа на DLG за селскостопанските и хранителните системи на бъдещето. Тясно свързана със селскостопанската практика, платформата предлага техническа информация, перспективи, иновации и бизнес - от "Фуражи до храни". Тук ще представят доставчици на аквапоника, алтернативни протеини, вертикално земеделие и клетъчно земеделие.

Награди и церемонии

Наградата за иновации на AGRITECHNICA в международната селскостопанска техника се присъжда в злато и сребро от Комисията за иновации на DLG и отдава почит на продукти, чиято функция се е променила значително и чиято употреба позволява нова процедура или прави съществуваща процедура значително по-добра.

 

Все по-голям брой жени са инициатори и катализатори на устойчивото производство на храни по целия свят и често оформят диалога в областта на селското стопанство като журналисти, блогъри или инфлуенсъри. Наградите Women in Ag отдават почит на този ангажимент и разказват историите зад тези вдъхновяващи жени.

 

В рамките на изложението ще се проведе церемонията по награждаването в конкурса „Трактор на годината“ за 2024-та.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.