1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. На изложението SIMA 2013 в Париж беше представена новата визия на тракторите Ламборгини

На изложението SIMA 2013 в Париж беше представена новата визия на тракторите Ламборгини

Напредничава технология, изключителна производителност и ненадминат комфорт са основните черти на тракторите

Новият модел  „Lamborghini  Nitro“ преосмисля стандартите за трактори от среден клас, съчетавайки авангардни технологични решения със солиден дизайн като израз на технологичната концепция на Lamborghini.

Традиционно богатата на стандартно оборудване кабина е още по-просторна и удобна за работа и предлага улеснена работа със уредите за управление. Всички системи за контрол и наблюдение са разположени на удобни места. Дигиталният инструментален панел предоставя набор от функционални индикатори и предупредителни светлинни сигнали, които помагат да се упражнява прецизен контрол. С оптималния баланс между ниския гравитационен център и пътния просвет, с голямата видимост във всички посоки се създава чувство за пълен контрол.

Мощният климатик осигурява постоянна температура в кабината, което се постига чрез многобройните отвори за насочване и сила на струята на климатика. Всичко това  предлага ниво на комфорт, удовлетворяващо очакванията на клиента от Lamborghini.

Новите модели са оборудвани със 4-цилиндров дизелов Common Rail двигател  Deutz TCD 4i в мощностния диапазон 100 – 130 к.с., трансмисия 3-степенна Powershift  HML  или автоматична VRT трансмисия, Синхронизираната скоростна кутия със 10+10/20+20 предавки или   30+30/60+60 предавки.

Новата серия на LAMBORGHINI многофункционални трактори са идеални за извършвършване на голямо разнообразие от операции и широк спектър от приложения в селското стопанство.

Вижте видео за Новият модел  „Lamborghini  Nitro“...

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.