1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Награда за гроздокомбайна Pellenc на Винария 2017

Награда за гроздокомбайна Pellenc на Винария 2017

Римекс Технолоджийс се представи и с щанд на Агра 2017

Акцент на Винария 2017 Римекс постави на самоходния гроздокомбайн Pellenc Optimum 690, който е световен лидер в автоматизираната и прецизна беритба на грозде. Машината получи приз в Конкурса за иновации. Кои са най-атрактивните му характеристики: оборудван е със системата за автоматично сортиране на гроздето SELECTIV' PROCESS 2, която се адаптира към различни сортове грозде. Постоянното задвижване на 4-те колела води до висока маневреност по време на работа в по-трудни условия. Той изключително прецизно прибира реколтата без увреждане на гроздовите зърна и перфектно очистване от чепките. Към самоходната машина могат да се агрегатират модули за резитба, пръскане, подрязване, култивиране и др., подчерта Факри Суиси, регионален мениджър на френската компания Pellenc.

Римекс показа на щанда си на Винария 2017 и машини на Clemens за обработка на лозята - Hexagon и Radius SL, които бяха представени от Йоханес Крютен, мениджър по продажбите в компанията.

 Другият щанд на Римекс беше разположен в рамките на изложението за селско стопанство Агра 2017. Там акцентът беше на машините с марка Bednar. Новост за пазара е 12-метрова брана за слята повърхност Striegel Pro. Нова за пазара е и самоходната пръскачка Аgrifac Condor IV ClearancePlus. Тя е с уникалната по рода си опция Мountain Master Plus, предназначена за работа при наклонени терени. На щанда на Римекс беше представена богата гама товарачи Merlo.

Автор: Светла Стефанова 

 

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.