1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. New Holland Agriculture с успешно начало за новата 2014 година

New Holland Agriculture с успешно начало за новата 2014 година

Компанията с награди за иновации в селското стопанство

От New Holland Agriculture затвърдиха позицията си като лидер в селскостопанските иновации с получаването на три награди от журито на FIMA. Opti-Grape™ технологията, включена в моделите от серията Braud 9000, както и две награди, които бяха присъдени на зърнокомбайните CX7000 and CX8000, оборудвани с Opti-Speed™ технология и модела TK4000, снабден с SmartTrax™ гумени вериги. Това всичко е в допълнение към шестте престижни награди AE50 за иновации.

Opti-Grape™ технология: до пет пъти по-висока производителност на почистване   

Престижната награда за иновации FIMA беше спечелена за Opti-Grape™ - иновационната нова технология, която предоставя повърхност с въздушна възглавница с цел намаляване на остатъчния материал от гроздобера до минимум, като това подсигурява до пет път по-ефикасна работа. Операторът може да настройва силата на въздушната струя, като променя скоростта на турбината в зависимост от сорта.

Ексклузивните Opti-Speed™ сламотръси: до 10% пъти по-висок работен капацитет

Наградата да технологични иновации спечели системата Opti-Speed™, която е включена към стандартното оборудване на моделите зърнокомбайни CX7000 и CX8000, която допринася за увеличение на продуктивността на работа с до 10%. Тази уникална система позволява автоматично превключване на скоростта на събиране и отделяне на сламата, базирайки се на наклона на терена. Операторът просто трябва избере една от четирите фабрично зададени настройки според културата, която ще се прибира: пшеница, царевица, рапица и ориз и останалата част се поема от Opti-Speed™ системата. При изкачване на терени с голям наклон, скоростта на събирачката се намалява, за да се намали и скоростта на пренасяне на материала, а при слизане по наклонен терен скоростта се увеличава, като по този начин се избягват затлачвания.

Гъвкава и издръжлива SmartTrax™ технология за гумени вериги за модела TK4000

Гумените вериги SmartTrax™ получиха наградата за технологички иновации на FIMA. Предлагащи изключително сцепление и издръжливост, тези вериги намаляват вибрациите като по този начин осезаемо се увеличава комфорта на оператора при продължителна работа. Устройството на гумените вериги позволява известно извиване при контакт с земята, като това намалява утъпкването на почвата, редуцира се вредното действие върху почвата при извършване на маневри. Гумените вериги са изцяло взаимнозаменими със стандартния стоманен вариант при работа на терени, които изискват отимално сцепление за извършване на ефективна работа.

Шест престижни AE50 награди

Американското дружество на биологични и селскостопански инженери (ASABE) раздаде шест престижни награди AE50 на New Holland. ECOBlue™ HI-e SCR технологията, използвана в модели трактори T7, T8 and T9, осигурява спазването на Tier 4B стандарта за отработените газове, като в същото време извършваната работа не намалява. The Roll-Belt™ сламопресата подобрява производителността с до 20% благодарение на увеличения капацитет на събиране. Opti-Speed™ технологията и гумените вериги SmartTrax™ с Terraglide™ окачване, с които разполагат моделите CX7000 и CX8000 и CR комбайните, бяха признати в отдела за прибираща техника.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.