1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. New Holland представи обновения T4 PowerStar™ на изложението Cereals 2014

New Holland представи обновения T4 PowerStar™ на изложението Cereals 2014

Тракторът е с двигател, отговарящ на изискванията Tier 4B

New Holland обнови значително T4 PowerStar™, която е първата в Европа с PM Cat технология (Катализатор за прахови частици), за да отговори на изискванията Tier 4B. Към днешна дата FPT Industrial е произвела 500 000 двигателя с тази технология. Показан за първи път в Европа на изложението Cereals 2014, също така е снабден с Common Rail технология за по-ниска консумация на гориво, подобрена производителност и оперативна ефективност. Серията T4.55-65-75 PowerStar™ е хит за фермерите, дори за малките. Нейната лекота на използване и комфорт са перфектно допълнени с до 13% икономии на гориво.

Съотношението на 30,4 кг/к.с. мощност към теглото осигурява невероятна производителност, като същевременно намалява разходите по време на работа.

На изложението Cereals 2014 New Holland представи подобрената версия на серията T4. Петте модела са между 75-114 к.с., създадени за работа с товарачи. Те са с 24x24 Dual Command™ предаване заедно с известната SuperSteer™ предна ос, осигуряваща 65° ъгъл на завой за ненадмината маневреност.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.