1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. New Holland представя онлайн общност, посветена на селскостопанския свят

New Holland представя онлайн общност, посветена на селскостопанския свят

Тя е разработена на английски език и е достъпна директно чрез своя стандартизиран адрес (URL)

My New Holland: общност, достъпна за всички

New Holland представя своята специализирана онлайн общност, посветена на селскостопанския свят www.mynewholland.com . Тя е достъпна за всички фермери и всички, които проявяват интерес към селското стопанство. My New Holland предлага всички функционалности, с които може да разполага една виртуална общност, място за срещи и споделяне на информация, опит и мнения по теми, свързани със земеделието и машините. Към момента на представянето си общността My New Holland е разработена на английски език и е достъпна директно чрез своя стандартизиран адрес (URL) или чрез посочената на началната страница на сайта на New Holland UK & ROI връзка. Впоследствие My New Holland ще бъде преведена и на други езици.

Рубриката Special: форум за проучване на актуални въпроси с помощта на експерти

Рубриката Special отличава My New Holland от останалите онлайн общности: ще бъдат канени гости-експерти – признати авторитети в своята област – които да участват в дискусии на теми по техен избор, свързани със селскостопанския сектор. Към всички членове на My New Holland ще бъде отправен апел да представят свои коментари, мнения, материали или изображения, допринасящи за разискванията с госта-експерт. На обсъждане ще подлежат широк набор от теми – от консервационното земеделие до ефективните селскостопански практики. Всички дискусии ще бъдат отворени в продължение на няколко седмици, като впоследствие ще бъдат изготвяни бели книги, които посетителите ще могат да изтеглят от сайта.

Първата тема на рубриката Special: Алестер Брукс – станете част от екологичните схеми сега

Алестер Брукс е управител на земеделско стопанство в имението Waddesdon и лауреат на наградата на британското списание Farmers Weekly „Управител на годината“ за 2010 г. В първата тема от рубриката Special на My New Holland той поставя въпроса за включването на фермерите в екологични схеми. Според Алестер Брукс темата е свързана с оцеляването на земеделския бизнес. За високата стойност на безупречните му препоръки като бизнесмен свидетелства последното му начинание. За четири години той модернизира имението Waddesdon, като въведе нови стратегии за почвена обработка и нова политика на сеитба, и непрекъснато търси нови начини да го превърне в „максимално печелившо стопанство“. Участието в екологични схеми е свързано също така с превръщането на селското стопанство в един устойчив отрасъл: фермите са част от екосистеми, а насочените към ускоряване на производствения процес на различни култури практики, включващи управление на биоразнообразието и екосистемните услуги, в крайна сметка ще осигурят устойчиво разрастване в дългосрочен аспект.

Допълнителна информация за собствениците на оборудване с марка New Holland

Притежателите на оборудване с марка New Holland могат също така да получат достъп до допълнителна висококачествена информация, която ще им помогне да извлекат най-доброто от своите машини. Те могат да регистрират машините си на своя профил и да изтеглят ръководствата им за експлоатация, както и полезни материали от нашите курсове за обучение.

Лесна регистрация

Присъединяването към общността My New Holland е лесна задача: след първоначалната регистрация новите членове попълват информация в своите профили, като при наличие на желание от тяхна страна, могат да напишат подробности относно селскостопанските машини, които притежават.

Вижте видео...

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.