1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. New Holland с два сребърни медала на Агритехника 2013

New Holland с два сребърни медала на Агритехника 2013

На изложението компанията представи прототипа на T6.140, мощния трактор на метан

Първият сребърен медал беше присъден на компанията заради уникалната Opti-Speed ™ система на New Holland при конвенционалните комбайни CX7000 и CX8000 Elevation, която подобрява производителността с до 10%. Тази технология помага за намаляване на загубите, което съответно означава повече зърно за производство на храни.

Вторият сребърен медал за New Holland е за иновативното устройство Cornrower, което коси с едно преминаване и намалява оперативните разходи, като подобрява плътността на балите с до 15%. То произвежда еднакви откоси от ситно нарязан пресен фураж от царевица. Тази система за изпълнение на няколко операции с едно преминаване намалява консумацията на гориво, като същевременно намалява уплътняването на полето. Освен това, цялата фуражна царевица е нарязана и остава чиста и без прах и камъни. Тази система за супер фино нарязване позволява по-бързо освобождаване на влагата на фуража, за да се намали периодът от време от рязане до балиране.

Кои са другите новости от New Holland

New Holland обнови гамата зърнокомбайни Twin Rotor™ CR. Те са вече с повишен капацитет от 10 до 15% и увеличена оперативна гъвкавост при всички култури. Компанията напълно обнови и гамата зърнокомбайни TC5000, които развиват между 175 и 258 к.с. Машините предлагат на средните по големина земеделци и големите животновъдни производители добри показатели при прибиране на реколтата, ненадминат комфорт и производителност.

New Holland пусна на пазара последно поколение CX7000 и CX8000 Elevation конвенционални комбайни. Най-мощната машина в света, достигаща до 490 к.с., произвежда най-чистата проба за зърно за големите професионални земеделски производители и предприемачи. Представянето на спечелилите награди Opti-Fan ™ и Opti-Clean ™ технологии подобряват качеството на почистване с до 20%.

На Agritechnica 2013 New Holland представи новия 12,5-метров хедер Varifeed™, произведен в завода на компанията в Плоцк. Той е проектиран да съответства на производителността и капацитета на водещите комбайни CR и CX Elevation на New Holland, а така също има изключителни резултати, когато е монтиран на CX5000 и CX6000 и TC5000.

При тракторите New Holland е добавил три нови модела в изключителната гама Blue Power – T6.160, T7.250 и T8.420. Водещата гама на New Holland от серията трактори T8 пък е допълнително обогатена с въвеждането на известната AutoCommand ™ безстепенна трансмисия. 

Clean Energy Leader® или как фермерите да постигнат енергийна независимост 

Главните цели на програмата Clean Energy Leader ® включва подпомагане на земеделските производители за постигне на енергийна независимост, повишаване на тяхната производствена ефективност, подобряване на устойчивостта на тяхната селскостопанска дейност и е в основата на характера на New Holland като „ангажирана компания“.

Целия материал четете в рубрика Актуално на портала...

Вижте видео...

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.