1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. New Holland са вложили всичките си умения и опит в създаването на тракторите Т9

New Holland са вложили всичките си умения и опит в създаването на тракторите Т9

Трансмисията UltraCommand Full Powershift е нещо специално

Ще ви бъде трудно да намерите толкова много коне, толкова добре обучени

New Holland са вложили всичките си умения и опит в създаването на тракторите Т9 за по-голям комфорт и по-лесно управление. Не са пренебрегнати основните Ви изисквания. Оси с голям капацитет, прецизен контрол на трансмисията и ултраефективни двигатели са впрегнати, за да се справят с най-тежките предизвикателства, на които можете да подложите серията Т9. Просто погледнете Т9 и веднага ще разберете какво може да Ви предложи.

Въртяща се седалка за оптимален комфорт

                          new_picture_4_307

Операторите, които използват тежък инвентар или теглят големи ремаркета, ще оценят високо завъртащата се на 40° седалка, осигуряваща им абсолютен комфорт. Нещо повече, конзолата за управление, интегрирана в подлакътника на оператора SideWinder II се върти заедно със седалката, така че уредите за управление са винаги там, където очаквате да бъдат - на една ръка разстояние.

Отпуснете се и се насладете на комфорта

Окачването на кабината New Holland ComfortRide, предлагано на всички Т9 модели, е революционно. Кабината е окачена в четири точки на пакет от пружини и амортисьори с високотехнологична система против накланяне, за осигуряване на стабилно и комфортно управление.

Трансмисия Powershift

           new_picture_6_428

Сега по-здрава от всякога, с усъвършенствано управление, трансмисията UltraCommand Full Powershift, разработена за тракторите Т9, е нещо специално. Тя се възползва от нова контролна система, използваща ръкохватката CommandGrip, която позволява ръчна смяна на предавките с бутони и автоматичен контрол на скороста. В режим на транспорт, максималната скорост е 37 км/ч.

           new_picture_7_448_02

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.