1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. New Holland серия CR: Световният рекордьор

New Holland серия CR: Световният рекордьор

Интелигентни и интуитивни системи за автоматизация подобряват производителността при жътва

Преди 35 години New Holland направи революция в съвременното земеделие с въвеждането на иновативната технология за комбайни с два ротора Twin Rotor. Най-новата генерация от комбайни серия CR продължава новаторските традиции, създадени от предшествениците си, като предлага на съвременните фермери все по-голям капацитет и ненадминато качество на зърното и сламата. New Holland създаде за клиентите си системите SmartTrax, IntelliCruise, InteliSteer™ и Opti-Spread, които водят до изключително повишаване на производителноста и затвърждават превъзходството на комбайните от серията CR като едни от най-иновативните и продуктивни машини в света.

През 2008 г. флагманът от серията CR 9090 постави нов рекорд по продуктивност в реални условия. В продължение на 8 часа, през един септемврийски ден във Великобритания CR 9090 успява да ожъне 551,61 т зърно, което прави 68,95 тона на час. Пиковата производителност на моменти достига впечатляващите над 100 тона на час!

Рекордът е официално признат и регистриран от Гинес. Постижението на CR 9090 остава недостижимо в продължение на повече от 2 години. CR 9090 може да претендира и за машината с най-нисък процент загуби при работа – само 0,1%.

Хедери

           new_picture_5_448

В New Holland знаят, че жътвата започва от културата. Как тя влиза в машината определя в голяма степен качеството на реколтата. За тази цел New Holland са проектирали и предлагат огромно разнообразие от хедери за всякакъв вид култури за задоволяване на Вашите нужди. Хедери се предлагат с работна ширина от 6 до 10,67 метра в множество конфигурации, за да отговорят на Вашите изисквания.

Вашият офис на полето

               

Интелигентни и интуитивни системи за автоматизация спестяват време и подобряват производителността при жътва. Мултифункционалният лост е основният интерфейс, който контролира вашия CR комбайн. Всички ключови параметри на комбайна и хедера могат да бъдат контролирани оттук, включително височината на хедера и разтоварването на бункера. Конзолата за управление, разположена от дясната страна на оператора, включва по-рядко използвани функции, разположени по ергономичен и интуитивен начин. Всички функции на комбайна могат да се наблюдават и анализират на цветния IntelliView IV монитор.

Проектиран за огромна производителност

Изцяло новата система SmartTrax е проектирана за много по-добро разпределяне на теглото, което води до 57% по-малко налягането върху почвата. SmartTrax съдържа система на окачване с гумен блок, който значително намалява вибрациите в сравнение с традиционните системи с фиксирани гумени вериги. Това гарантира комфорт при всички режими, независимо дали е на полето или при транспорт.

Интерагри е избрана за единствен официален вносител за България на световноизвестната марка New Holland. Компанията е оторизирана да представлява марката на българския пазар не само по отношение на продажбите и дистрибуцията, но и сервизното обслужване. Това е достатъчен атестат за способностите и уменията на Интерагри и ние сме уверени в нашия общ успех на българския пазар, заявяват от българската фирма.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.